Ама многу ми се изнервира....немој толку, такви сељаци ко него има на секој чекор...не се нервирај...Седи оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...
..."Aбе остај ги шо ти е, не се замарај се се тоа провинцијаши"
Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ако не смо од Скопје , не смо паднале од Марс !
Седи оделаш, фаца мицубиши пајеро, коса гел vs ситан чешељ, нашминкан упицанет куде мене на работу и збори на телефон...
..."Aбе остај ги шо ти е, не се замарај се се тоа провинцијаши"
Па фамилију у уста да ти е*у селску, што к*р такој ги викаш тија што не су од Скопје, а ми вас како да ве викамо бе
СКОПСКИ ПЕДЕРИ А ? Па нејќу бе брат, не су сфи исти, не су сфи педери како тебе , сестру селску педерску да ти гу убију од ебање
Оди да вииш како ке те испцуе провинцијалац, племе дошљачко да ти га е*у, што пишуе бе на мајку ти у личну карту, маму у уста да ти е*у, сигурно е од некое планинско село , деца да немаш бе море, туј да ти застане семка селскаа !!!
Ако не смо од Скопје , не смо паднале од Марс !