Испукајте се

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦц
Глеам ск дека Канал 5 устфари нема да гу даа утакмицу у живо него ке гу има вечер снимка
УСКУР ми е снимка да ви е*у сестру гадну никакфу, па кој ке гледа снимку утакмицу бе маму у уста смрдљиву скапану да ви се изнакецам на целу Канал 5 редакцију, да имрете сфите тамо што сте одговорни за овој што ке гу нема утакмица у живо
Умрете гадни стфорења да ви е*у сфе што си имате женско сфугде , деца да немате болни и гадни стфорења
Ебите се скапани ебите се леле ама сам се потресја изнервира се маму да ви е*у гадну, деца да ви одиф наназад
керке ви да умреф на к*р, сестру гадну селску да ви е*у
ццц сј БЛ?БВчпАсјблчЈсдбсбјсхјопшсехбс

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
And fuck your money,
fuck your fame,
fuck your love -
I'd walk away !!!!!

Преку глава од се`, се`, се`.... !!!
еден ден сите ќе сфатите што сум сакала да кажам ама ќе биде доцна, оти нема да бидам тука ! Ај сеа у пи*ку матер фатете !

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Бриииј преетска пред зграду врати си га филм и си викам леј кој ли пцуе толко за едну утакмцу што гу нема у живо
педери јебани...
: ) али за респект ми е љубаф спрема клуб !

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Kitty

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
ме пробушииииии бе,човек на раат неможе да се и*бе аман бучат ли чукат ли што не прават,една 15 катница ја урнаа ,
и зграда и секс и све нека иде у пм:banghead:gjavol:place(facepalm):mad

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Ебати племето и на фудбалон шо се однаопаку сите утакмици , и на мсн и на фб и на интеренет и тел е се нека се гони у пм и гласање па леалееееее :mad и времево дупчи нешто денеска и ми иде да фатам парталине и да си живеам сама во еден стан со една соба и никој да не ме замара ни документи кај се ни да работиш ни ништо е така ај ч!! :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
каде бе македонче вака кадееееееееее,дајте ми број незнам каде да го пријавам манијакот:banghead

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Бреј два пута ми губи Куманоо, па Јунајтед испадна, па у куп изгуби, па прееска изгуби
да ти е*у малера мрш иди си : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
како е можно да се има толку глупи луѓе на планетава лелелеел (facepalm) ебави племето и на двете да си јадете ушите , простачки невидени :banghead:mad:gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
:madзошто,зоштоооооооооо
неможам да се помирам
срамота,колку се злобни
љубоморни се на лебот кој го јадам а тој е обичен :banghead
боже еднаш ќе се сврте ли ваа и за мене,докога да бидам се јас мирна и да ќутам?
до кога у пм.