Испукајте се

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Да ти се посерам во интернетот !!! Недела дена го трпам и уште недела недела минимум ќе морам да го трпам !!!
Можам да отспијам партија додека да ми се отвори ебана страна ! Ќе испечам ебано прасе додека да се пушти нешто ! За пингот да не зборувам, не ни помислувам да пуштам кантер... АААААААААААААААААААААААААА !!! Зарем премногу ли е што барам нормален интернет?!

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Можам да вриштам...
И врииииииииииииштааааааам.
Гррррррр,можам да убијам некого во моментов.
Се спремам за на јога после толку долго време,
точно се знае времето на тренинг
значи и 19.30 треба да излезам од дома,
за некој да ми каже дека заборавил дека ми треба колата??
Уууууууууфффффф
експодирам......

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Пак ми подметнаа лута пиперка за ручек. Не приметив и пак си го надразнив носот. Еве го, поцрвен и од пиперката, поголем и од бабура. И да бе! Имам право и јас да се нервирам и да викам по дома кога нешто не е во ред или кога паничарам во врска со нешто важно! Не само вие! Трпев една ипол недела кога вие се мрднувавте а јас не можам ни да се издишам бидејќи знам дека имам многу материјал, а премалку време и дека ќе се обрукам пред којзнае колку народ? АБЕ АЈДЕ!

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе е*и се у гз бе сељачино една засељачена :gjavol Ти на мене ќе ми расипуеш расположение и цел ден и ќе ми ставаш работна позиција во ризик, абе молим ти се... Прво се праиш фин, добар, срцка се нај нај, флертуваш со мене, а сега се понашаш ко најголема сењачина у светов, е баш ти личи ;) Мајмун еден недозреан, греаотка бебно дома што го имаш бе со таков татко :|
543292_10151231510852879_1316936905_n.jpg

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Цуно, скевро стара вунаста
Нека купи стан или куќу више тј тфој син, две године те слушам сфако сабајле куде ме замараш за станови,куќе, колко евра кфадрат..
Досадна си сељак на журку, ма што ме боли мене к*р што тфој син сака да купи стан и неможе да најде као што треба
неспособност !

Smile

Истакнат Член
6 февруари 2013
84
190
143
:banghead Уууууу морам ! Ко девојче си бегаш коа ситуацијата ке се влоши! Сега и секогаш! Никаква приватност се на сите раскажи ! И ај на се те чекам пак си викам смирено се ке биде и сеа ке почнам да си пцујам и цела вечер у аут ми отиде епа не иде тоа така
мадафакашакасакамакалакапака-ептен да не пцујам ааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Преку СЕ ми е од митинзи !!! Во мозок ми мава дерењево !!! Ми иде да им се симнам и сите до еден... Ебате населбата, ебате !!! Ни можам музика да слушам, ни да гледам серија/филм, ни да играм кантер, ни да учам, ни да читам книга... FUCK !!!
padded.gif

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Оваа недела не можеше да биде покатастрофална :( Кај на школо те нервират некои глупи професори шо немат врска од предавање(само инспекција кога ќе дојде се прават дека предават)па и имат миленици ти це бориш цела година за петка а некој оти на натпревар бил и наводно минатата година поминал со сите петки и ајде сега ќе го величиме чим имал петки се знае тата мата не го испрашуваме,кај татко ти те нервира се осеќаш како сирак,па мора одозгора и бившата да си а видиш,па и здраво да ти рече (facepalm) и згора на се ти вика шо другар ти не сака да се поздраве со мене?Шо требаше да значе тоа?И капак на се никој не сфаќа дека сакаш само да лежиш да гледаш тв или да седиш на интернет се додека очите не ти окапат,да касниш нешто и пак да си легниш :mad