За пингот да не зборувам, не ни помислувам да пуштам кантер... АААААААААААААААААААААААААА !!! Зарем премногу ли е што барам нормален интернет?!
Ти на мене ќе ми расипуеш расположение и цел ден и ќе ми ставаш работна позиција во ризик, абе молим ти се... Прво се праиш фин, добар, срцка се нај нај, флертуваш со мене, а сега се понашаш ко најголема сењачина у светов, е баш ти личи
Мајмун еден недозреан, греаотка бебно дома што го имаш бе со таков татко 

Уууууу морам ! Ко девојче си бегаш коа ситуацијата ке се влоши! Сега и секогаш! Никаква приватност се на сите раскажи ! И ај на се те чекам пак си викам смирено се ке биде и сеа ке почнам да си пцујам и цела вечер у аут ми отиде епа не иде тоа така
Кај на школо те нервират некои глупи професори шо немат врска од предавање(само инспекција кога ќе дојде се прават дека предават)па и имат миленици ти це бориш цела година за петка а некој оти на натпревар бил и наводно минатата година поминал со сите петки и ајде сега ќе го величиме чим имал петки се знае тата мата не го испрашуваме,кај татко ти те нервира се осеќаш како сирак,па мора одозгора и бившата да си а видиш,па и здраво да ти рече
и згора на се ти вика шо другар ти не сака да се поздраве со мене?Шо требаше да значе тоа?И капак на се никој не сфаќа дека сакаш само да лежиш да гледаш тв или да седиш на интернет се додека очите не ти окапат,да касниш нешто и пак да си легниш