Датумот на раѓање го открива вашиот карактер

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
15ти.

"Овие се вистински кртови. Никогаш не се откажуваат. Сакаат додека не изгорат. Секогаш се препознатливи по својот стил.
"

Вистина. Мислам дека ова некаде го имав запишано, само на малку поинаков начин.
 

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,838
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој
10 - Десетти

Луѓето родени на десеттиот ден од месецот имаат карактер на желки. Секогаш доаѓаат до својата цел, без разлика колку треба да патуваат до неа, тоа не им претставува никаков проблем.
Можеби сме бавни како желки, ама затоа вкревет сме како полжави.
 
  • Like
Реакции: Dr.Gonzo

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,477
5,078
1,153
Wind Of Change
20 - Дваесетти
Полжави, бараат сигурност, никогаш не би се обиделе да направат нешто за кое не се 100 проценти сигурни дека ќе успее. Многу тешко се одлучуваат за нешто, бидејќи се несигурни во себе.

Точноо !!
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
4 - Четврти

Мали кученца, така се опишуваат луѓето родени на четвртиот ден во месецот. Но, имајте на ум дека и најтивките и најмили кученца гризат! Во љубовта со нив никогаш нема да бидете на сигурно.


I don't think so :)
 

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
19. Истрајни и упорни, длабоки во духот. Оставаат траги и впечаток каде и да се појават.
Интересно:)
 
  • Like
Реакции: Aaliyah

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
28. Родени се како луѓе за земјата. Се борат за правда иако често губат. Активни и жестоки сакаат да го променат светот и правилата.

Комплетно точно, би сменил многу во светот по мои правила !
 

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
23
Битола
13. Тешко дофатливи. Личноста им е како коприва. Додека сакаат простуваат се – дури и неверство.-Точно :)