Викендов нашите играат против Сандерленд во гости. Ќе недостасува Лукас Перез кој заработи повреда, поради која би бил отсутен некаде околу 6 недели. Ваши типувања за утакмицата?
Бункерашки фудбал, 85та Борини излетува во контраСе освен победа би било бламажа, моќниот Мојс е на сигурен пат да го испадне Сандерленд, тој Перез не сум сигурен зошто воопшто го купуваа ама шта је ту је, не знам какво сценарио би требало да биде за да не победи Арсенал![]()
Познавајќи ги нашите се е можноСе освен победа би било бламажа, моќниот Мојс е на сигурен пат да го испадне Сандерленд, тој Перез не сум сигурен зошто воопшто го купуваа ама шта је ту је, не знам какво сценарио би требало да биде за да не победи Арсенал![]()
Moldova's finest, the 16-year-old attacker has been strongly linked with a move to Arsenal, work permit permitting. And he's been linked with plenty of other top clubs as well
Реко па прореко... Пишав пред некое време (се осеќаше дека ќе дојде денот за да си оди Венгер) и стојам на тоа дека следи период кога клубот ќе си ја бара својата игра, турбуленции и падови, нешто слично ко Милан и Интер од италијаните кои од гиганти станаа тимови од средна класа. И сето тоа би било во ред се додека играчите се трудат и не се донесе некој нов Хозе, тогаш не верувам дека би ги гледал.