хахахахаха брат таа ми ги кажува прашањата за екстерно скроз одлична и секој пат ке и го повторувам тоа? некој по озбилен совет дај не се зезам јасПиши и: ги знам прашањата од екстерно и исклучисе.
После сама ќе те бара.
хахахахаха брат таа ми ги кажува прашањата за екстерно скроз одлична и секој пат ке и го повторувам тоа? некој по озбилен совет дај не се зезам јасПиши и: ги знам прашањата од екстерно и исклучисе.
После сама ќе те бара.
Е зошо сакаш на фб да и се пушташ треба да направиш петиција, односно група: да се собериме 15 души за (името од девојката) да се фатит со (името твое) и поканија во групата.хахахахаха брат таа ми ги кажува прашањата за екстерно скроз одлична и секој пат ке и го повторувам тоа? некој по озбилен совет дај не се зезам јас
хахахаха! глеј тоа е еден вид на пуштање да. ама не у таа смисла ајде да се фатиме.... него вака чисто незнам како конверзација да започнамЕ зошо сакаш на фб да и се пушташ треба да направиш петиција, односно група: да се собериме 15 души за (името од девојката) да се фатит со (името твое) и поканија во групата.
Не ова, не она. Штом седи пред тебе, пиши ѝ дека ѝ се гледа раздељакот.хахахаха! глеј тоа е еден вид на пуштање да. ама не у таа смисла ајде да се фатиме.... него вака чисто незнам како конверзација да започнам
Ај доста. Кажи му како да и пише, што е ова очи во очи ти се молам.Не ова, не она. Штом седи пред тебе, пиши ѝ дека ѝ се гледа раздељакот.
Пред тебе е, зошто на интернет да ѝ се пушташ?! Почни било каков разговор очи во очи, многу полесно ќе видиш вака како реагира т.е. дали ѝ е интересен муабетот или не, отколку во пишана форма.
Брее, интернетов што правел...
на пример? (за разговорот)Не ова, не она. Штом седи пред тебе, пиши ѝ дека ѝ се гледа раздељакот.
Пред тебе е, зошто на интернет да ѝ се пушташ?! Почни било каков разговор очи во очи, многу полесно ќе видиш вака како реагира т.е. дали ѝ е интересен муабетот или не, отколку во пишана форма.
Брее, интернетов што правел...
На која основа ја свиѓаш штом не знаеш за што би правеле муабет?на пример? (за разговорот)
Побарај и пенкало и кога ќе и го вратиш кажи и фала. Друг ден нешто друго побарај, после една недела си спремен да и кажеш дека ја сакаш.на пример? (за разговорот)
ххахахахахахах ме изнасмеа брат со пенкаловоПобарај и пенкало и кога ќе и го вратиш кажи и фала. Друг ден нешто друго побарај, после една недела си спремен да и кажеш дека ја сакаш.
ама сепак благодарамПобарај и пенкало и кога ќе и го вратиш кажи и фала. Друг ден нешто друго побарај, после една недела си спремен да и кажеш дека ја сакаш.