Љубовни проблеми

Martina92

Нов член
28 октомври 2014
3
0
1
27
И јас не знам кај гледаш проблем. :zelen
Поаѓам од себе дека не сакам зборување по телефон. Може таков е и дечкото. Постоиме и ние што ни е тортура кога треба да слушаме по 2-3 (па и повеќе :eek: ) пати дневно како некому му минува сосема обичен ден, па дури и се потресуваме кога ќе заѕвони телефонот. :D
Направете некој компромис за СМС и видување и супер сте.
Нецели три месеци се ептен свеж почеток. Не може да се очекува не знам колкава посветеност.
Уживај штом имате индивидуална слобода, подобро е тоа отколку парови кои веднаш стануваат гз и гаќи, па после да не биде ко колешка моја што едвај може за на факултет да ја добиеме пошто дечкото ѝ дозволува да користи само e-mail под услов тој прв да ги види пораките. :ladno
Да но јас сакам повеќе време да бидам со него а не еднаш во неделата да го гледам :)

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Да но јас сакам повеќе време да бидам со него а не еднаш во неделата да го гледам :)
Разговарај со него, кажи му дека сакаш да поминуваш повеќе време, дека ти фали, фино и лепо, но не претерувај. И како што рече @Electra во врската има две индивидуи со посебни карактери , не е во ред да се сплотат до мах, секој треба да си има свои крилја за да биде свој . Не гледам тука никаков проблем, врската е млада, сега цутаат сите ружи и нормално е тоа да ти фали и да имаш се поголема потреба од него :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Martina92

Нов член
28 октомври 2014
3
0
1
27
Со дечкоми сакаме да имаме односи но не знам во што е проблемот..никако пенисот не може да влезе пробуваме долго неколку пати но не оди и се откажуваме...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Се надевам се сеќавате на мојот случај. Собрав храброст и кажав само на другарот, малку не му се веруваше ама не му беше ни сеедно само што реше да превзема нешто од кога ќе биде 100% сигурен.
Како и да е таман си реков веќе се е готово што се однесува до мојот дел во целава ситуација и таман си помислив дека ме заборавил човекот виберот пак ме стај во контакт со него. (facepalm) Му пишав на другарот што да правам, дали да се правам уште на будала или да му кажам нормално без дa го спомнувам другарот само колку да го откачам. Ама човекот имаше некоја работа и не можеше дa ми каже он што мисли. Јас знам што да направам ама да не му ја зафркнам работава на другарот, па пошто ми дадовте добри совети што би ми претпочитале сега?

Последна промена:

mimuska

Нов член
13 декември 2014
6
1
3
37
Како размислувате на оваа тема
Значи брачедами имаше долга врска 8 годишна која заврши пре околу 1година,тешко го помина тој период и тотално се затвори во себе воопшто не се дружење и не излегуваше,како и да е пред 2 месеци почна пак дасе движи низ град да излегува да се враќа во живот,да не должам му се допаѓаше еден тип човекот според мее типичен сноб и фалбаџија ок го додаде на фб и одма почна тоја да му пиши очигледно имаја теми за разговот бидејки неколку дена со ред си пишуваја по неколку сати,тој почна да инсистира за да се видат нормално воздрасни се и 2та а знам дека брачедами од порано него му се допаѓаше и сигурно затоа почна и да ми пиши и све,ок за викендот го викна да оди каде што беше излезена со друштво,култрурно фино си се понашал таја мн го фалеше како бил начитан оразован културен,ок цел град го знајме ама јас исто така знаев и колку е покварен а и таја,како и да е останале насамо и биднало што биднало меѓу нив страшна хемија имаше меѓу нив хормоните си проработија а сакала да се почуствува пофторно посакувано воопто не ја осудвам, нејзино право,но откако бидна све тој не ја побара наредниот ден воопшто пак и таја вели не ми е гајле супер си поминав ми се отргнаја мислите то е то...
Ја познавам мн добро и знам дека не му е сеедно бидејќи навистина типот му се допаѓаше е сега само веќе незнам како да се понашам спрема него,според мене и тоа и го кажав е дека треба тотално да го стави на игнор барање нормално не,што мислите за оваја ситуација вие?дале ви се случило слична ваква работа,и што е најпаметно на прави? чекаме совет ако е некој расположен да дај....

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Се надевам се сеќавате на мојот случај. Собрав храброст и кажав само на другарот, малку не му се веруваше ама не му беше ни сеедно само што реше да превзема нешто од кога ќе биде 100% сигурен.
Како и да е таман си реков веќе се е готово што се однесува до мојот дел во целава ситуација и таман си помислив дека ме заборавил човекот виберот пак ме стај во контакт со него. (facepalm) Му пишав на другарот што да правам, дали да се правам уште на будала или да му кажам нормално без дa го спомнувам другарот само колку да го откачам. Ама човекот имаше некоја работа и не можеше дa ми каже он што мисли. Јас знам што да направам ама да не му ја зафркнам работава на другарот, па пошто ми дадовте добри совети што би ми претпочитале сега?

Нешто ми текнува околу тоа знам нешто беше со некој лик шо варал а имал женска, туку не разбирам како може виберот да те стави во контакт?!
Дали си сигурна дека не сакаш да имаш ништо со типот или сепак тлее некое жарче?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Нешто ми текнува околу тоа знам нешто беше со некој лик шо варал а имал женска, туку не разбирам како може виберот да те стави во контакт?!
Дали си сигурна дека не сакаш да имаш ништо со типот или сепак тлее некое жарче?
Какво жарче не можам да го поднесам. Под контакт мислев на комуникација, виртуелна, да бара да се видиме, да продолжи да ја изневерува девојката итн итн. Имам огромен мерак да му кажам дека знам дека лаже ама не е тоа тоа ќе знае како да се оправда ако ете дојде до тоа да се разоткрие целава ситуација, а не сакам да се извлече туку така, а не можам па ни да се правам дека ништо не знам и да гледам како ме прави будала во очи.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Какво жарче не можам да го поднесам. Под контакт мислев на комуникација, виртуелна, да бара да се видиме, да продолжи да ја изневерува девојката итн итн. Имам огромен мерак да му кажам дека знам дека лаже ама не е тоа тоа ќе знае како да се оправда ако ете дојде до тоа да се разоткрие целава ситуација, а не сакам да се извлече туку така, а не можам па ни да се правам дека ништо не знам и да гледам како ме прави будала во очи.

Не го сфатив тој делот со виберот баш :)
Ако не сакаш да се извлече туку така, стапи во контакт (скап,фб, нешто од кое што се вади принт скрин) и доказот кај женска му, би требало да биде доволно?

мартинчо12345

Нов член
6 јануари 2015
7
0
1
28
еве веке 2 ден како и стои чат-от отворен а јас незнам што да и пишам,како да започнам... се допишуваме онака нормално без некои "те сакам" изрази....
во мојот клас е и ја гледам постојано затоа што седи пред мене :) ... Сакам да и кажам што чувствувам за неа али се плашам како ке изреагира таа и околината околу нас.... па затоа барам совет од вас.....

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
еве веке 2 ден како и стои чат-от отворен а јас незнам што да и пишам,како да започнам... се допишуваме онака нормално без некои "те сакам" изрази....
во мојот клас е и ја гледам постојано затоа што седи пред мене :) ... Сакам да и кажам што чувствувам за неа али се плашам како ке изреагира таа и околината околу нас.... па затоа барам совет од вас.....
Пиши и: ги знам прашањата од екстерно и исклучисе.
После сама ќе те бара.

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA and Altaïr