Не знам зошто, али ова некако ми дојди као не можеш да бидеш заљубен во личност ако претходно не си имал секс со неа. Just saying
Иначе според твоево пишано не ми стои дека ни тебе тој премногу ти се свиѓа, ниту ти нему премногу му се свиѓаш. Е сеа да, криво ти е што и се додворува на другарка ти, пошто нели не го сакам тоа, ама сакам да биде мое. Тебе ти е тешко поради тоа што можно е ти да не си му единствената. Бидејќи веќе си се навикнала на неговата љубов, на неговите пораки, на неговото 'срцка-мрцка' и тако то. Батали, гледам на факултет си значи млада си имаш време, ќе најдиш некој по кој стварно ќе изгубиш глава и тогаш ќе знаиш дека то е то. Според ова што ти го опиша, според мене не си баш луда по него.
Не јас не реков дека треба да имаш секс со некого за да бидеш заљубен,туку треба да поминуваш време со него,да си во врска или сл,а тој после еден месец пишување и слушање ми вели сум заљубен.Затоа не ми беше за верување.Што се однесува до другарка ми,не го правам ова бидејќи ми е криво дека нејзе и пишал,ако сакаат да се заедно јас немам тука што да правам,само криво ми е што ако воопшто постои такво нешто да и пишува на другаркава мене ме лажел толку време.Не ми е јасно која би му била целта.А да сум луда по него како што велиш,не сум.Ама ми недостига неговото присуство,неговата прегратка,тој...Сакам да бидам со него,но секогаш кога ќе одлучев дека не треба да се сомневам во него излегуваше нешто што ме тераше да се предомислам(како на пр. ова со другаркава).