Впечатоци од членови

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
ајде бе кој ке ме утепа во поим да ми исече глава со негов коментар за некој мој впечатоци кои ви останале ? :nerd

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Saladin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ајде бе кој ке ме утепа во поим да ми исече глава со негов коментар за некој мој впечатоци кои ви останале ? :nerd
Еве ја, може? За Боро Лисицата имам впечаток дека сака да и` симнува ѕвезди на Electra и дека лаже дека е лисица зашто е куче.

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Впечаток на оригиналност : Lena , DarkPassenger , Saladin и Тhe Kitten

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Хоуп*
Девојка е нова туја и одма се уклопи како да е сс нас од времето на Харем и тија триста разни стфари кои га одбележасфа почетак на овј друштфен форум.
Куде њума примети дека е мноо паметна и смирена особа, цфрста у ставови и има добру смислу за хумор
Поздраф Надо : P
Lena
Ти девојко си мноо посебно стфорење, толко мноо мистик информацие знаеш, фасцинираш ме : )
Имаш посебан стил и посебан несекојдневан начин на размислување, аватари су ти лудница увек
Aleksis
Фафанелко низаедна, лудо девојче ептен, хумор на нивоу и к*р гу боли за сфе, ма што ми чуе филм живи(како мене еј)
Газу гу у биљард и играмо на позу пепертука(до ичера не сам знаја за овуј позу)
Има добар укус за музику и аватар ву е редхер vs нејкед ес : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*, Lena and Aleksis

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Хоуп*
Девојка е нова туја и одма се уклопи како да е сс нас од времето на Харем и тија триста разни стфари кои га одбележасфа почетак на овј друштфен форум.
Куде њума примети дека е мноо паметна и смирена особа, цфрста у ставови и има добру смислу за хумор
Поздраф Надо : P
Lena
Ти девојко си мноо посебно стфорење, толко мноо мистик информацие знаеш, фасцинираш ме : )
Имаш посебан стил и посебан несекојдневан начин на размислување, аватари су ти лудница увек
Aleksis
Фафанелко низаедна, лудо девојче ептен, хумор на нивоу и к*р гу боли за сфе, ма што ми чуе филм живи(како мене еј)
Газу гу у биљард и играмо на позу пепертука(до ичера не сам знаја за овуј позу)
Има добар укус за музику и аватар ву е редхер vs нејкед ес : )

:D Човекот учи додека е жив!! :D
п.с Немој да лажеш бре (тој шо лаже и краде и на таван спие) ,те кинам во биљард...:D

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Чекај и јас да соберам малце допаѓања, само нема да ве носам на егзотични дестинации, ни ќе ве почастам со торта и колачиња од гугл, него малце ќе ве покритикувам или пофалам т.е некои мои впечатоци за некои од членовите. : )
parvati како прв кого го запознав тука: Откачен шизик кој сака виртуелно да швалерисува, а уствари верен до коска на својата сакана Лејди Ди.
melpomena борец за правда и премногу искрена. Или ќе ја сакате или ќе ја мразите-трето нема. Обожавам кога се препира со некој, мислам дека тогаш има најголема инспирација за креативно пишување.
Saladin -интересен лик што одма паѓа во очи, но како повеќе го читам ми станува помалце интересен : ) Паметен и доста начитан дечко и заприметив (е ај да не) дека доста добро го владее англискиот јазик : ) А да! И имам впечаток дека е малце заљубен во Марија : ))
Electra ме остави со подотворена уста кога прочитав на некоја тема дека е родена '90. Со толку богат речник очекував поголемо животно искуство.
Mila Kunis, JaMi и Kitty ми се некако исти, фини, расположени, не многу активни за реплики и дебати : ))
Ночной охотник-прочитав погоре некој кажал дека има впечаток за него дека сака да изиграва озбилен, недостапен и дрзок дечко, таков му е и ставот па и аватарите. Се согласувам! : )
Имам уште членови на ум, ама друг пат мислам доста е за оваа доба : ))

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Кој рано рани, две среќи граб...ок, се зезам, досадно му е.
Си реков чекај да кажам збор два на темава, пошто какаово до пола ми е испиено и не сум способна да филозофирам на други теми ваљда :D

Luckky Еве рецимо ова женско битие ми се бендисува, ќе си запишам минус сама што не сум ја приметила порано да си ја ставам во омилени заедно со Реми , She , readhead и lady_blue .
Ми делува како паметна, остроумна девојка, духовита во право време и на право место и доста издржана во ставови.

Lena Првично, има најубав ник нејм (wasntme) и изразена поетска нишка што мене ми ја чини особено драга.
Lillian свежа крв форумска која ветува. Тука би го додала и Outrider . Форумов би постанал колевка на краснотии со такви нови струења.
Electra ми делува инспиративно, некако ја доживувам како храна за моето верување дека во овој свет сеуште има ЖЕНИ!
LittleButterfly едно нежно и фино биЌе, кое има што да каже.

И да не се претвори постов во феминистички протест, од маживе, освен Аутрајдер кој го спомнав погоре сакам да ги читам:

Мортидо заради неговата креативност, slb_bobo зашто го негува сарказмот ( убав на дада), Saladin заради неговата интелегенција, parvati заради неговиот хумор, Solstice заради сличниот вкус за музика и Nighty поради неговата поезија.

Ете, фина бев.
И анализа на членови од форумов, не може да биде анализа ако не се вметне melpomena :zelen Ај лајк ју грл :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тазе впечаток,уште не е ни испечен.
Outrider ме потсека на The_Mayor :D поготово ме асоцираше на него кога му ги видов фотографиите во постот од темата еротски фотографии.