Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Денес по не знам кој пат ми рекоа дека сум заљубен.Девојката ми рече дека сум станал чуствителен за некои работи.
А не знам што толку направив.Добро...иако денес се видовме и јас се вратив дома, за неполни 2 часа пак отидов да ја видам.
Битангиве ме убија од заебавање за тоа колку гориво трошам толку не вредам јас.Да им е**м се’.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Стварно е ептен тиња времево. Башка,што е со грмотевициве?
Weather,go home,you're drunk.

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
Животот би бил одличен, кога луѓето би те оставиле на мира. (nod)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Лелееееееееее каков сон,уште вистина да беше.(happy)
Уживав :D
Јбг знам дека имам бујна фантазија :D

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Просто ме чуди кога народ што наводно треба да претставува академски граѓанин, се понаша ко децана кои прв пат добиле црвена теткица или им никнал првиот полупубертетски брк.
Дај бе молим ве, или не се брукајте на такви места, личете си на годините, или ослободете некое место за некој што би се потрудил да допринесе нешто повеќе од вашето кукање по цел ден за скршен нокт и немање доволно кредит.

Да, и ме заболе мене што славниве ни фаци носеле по два пати исти штикли. Колку ме потресе само! Како смеат да носат така?! Па срамота е за секого два пати да облече едно исто. Ние каква богата нација сме, треба по 3 пати дневно да менуваме нов стајлинг, а не два пати да носиме исти чевли. Бедници.
Не е секој за новинар, не. Некој ни за заменик на Васе гомнарот не е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Просто ме чуди кога народ што наводно треба да претставува академски граѓанин, се понаша ко децана кои прв пат добиле црвена теткица или им никнал првиот полупубертетски брк.
Дај бе молим ве, или не се брукајте на такви места, личете си на годините, или ослободете некое место за некој што би се потрудил да допринесе нешто повеќе од вашето кукање по цел ден за скршен нокт и немање доволно кредит.

Да, и ме заболе мене што славниве ни фаци носеле по два пати исти штикли. Колку ме потресе само! Како смеат да носат така?! Па срамота е за секого два пати да облече едно исто. Ние каква богата нација сме, треба по 3 пати дневно да менуваме нов стајлинг, а не два пати да носиме исти чевли. Бедници.
Не е секој за новинар, не. Некој ни за заменик на Васе гомнарот не е.
Првиот пасус, не е до децата, до општеството (читај околината) е, кое им налага така.
Пасус бр.2 не вреди пак да се повторувам со оваа веќе надолго и нашироко елаборирана тема. Само ќе се сложам:)

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
па уствари кога ќе подразмислам во оваа тема спаѓаат сите други теми на форумов пошто или сакаме да прашаме нешто или кажуваме нешто :zelen

Статус
Затворена за нови мислења.