Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
All right. We'll sue you! Oh, it's Sunday, right ? It's Monday now, right ? No ? Well, well, keep on rockin'. It's five minutes past Sunday ? Hey, you're still here, man ? It's Monday, it's legal, right. This is a very strange place you have. And if you ever need a drink that should be on Sunday, man, that's the worst, ha ha! The worst day in the week and they close the bars ? I can't understand it!

Janis-ка си ја обожавам! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Увек ми е фасцинантен народ што за слика која не може да си ја објасни, веднаш следи со коментар „Fotosop eee!!1!"
Исто ко што Господ е крив за сите необјасниви појави. Мех...
Brain off.

И одмарањето дома е досадно.
Порано бре на ТВ ќе најдеш нешто да се занимаваш. Документарец, филм од пред 30 години, цртан, детско фестивалче...сега е чиста монотонија од срања у различни бои.
После фотошоп е. Фотошоп ќе да е, кога за друго не сме ни чуле.

Хах, ги заеба месецов постирачите на November rain. Штета, баш беше иновативно...
Сериозно сега, сакам дожд, а може и снег. Здосади веќе вака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
на mute ли сте овој сабајле беееееееееееееееееееееееееееееееее : )

a муте мјуут ли се чита? Ч ) ...ваљда а? пошто muse се чита мјус
ја нема Јами Kitty &melpomena обично ние знаеме да погаламиме по сабајле :wavespin:giggle
али па не се галами секој ден ,некој ден се остава мирен да биде,да се почувствува разлика :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
си идам сеа од факултет и си гледам една цура во жолти штикли 15ка,све убаво тоа,обожавам штикли ама бре нема да ставам нешто на нога само за убаво да излгледа а да одам ко кловн и да се вртат сите по мене... па уште достоинствено да се кршам по улици (facepalm)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Денеска научив дека со тенкослојна хроматографија можам да видам дали некој документ е фалсификуван.(happy)
Уба серија е CSI.:cool:

horatio460.jpg

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
си идам сеа од факултет и си гледам една цура во жолти штикли 15ка,све убаво тоа,обожавам штикли ама бре нема да ставам нешто на нога само за убаво да излгледа а да одам ко кловн и да се вртат сите по мене... па уште достоинствено да се кршам по улици (facepalm)
:cool:(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.