Патика штикла!!! Првичната намена на штиклата е да даде нежен и елегантен изглед, да го поткрене женското тело и да го исправи и истакне.
Ова ни во лудило не би го облекла. Значи со самото тоа ја осакатуваш штиклата. Се знае, штикла за елегантен изглед, патика за поспортски.
Чевли со екстремно дебела штикла. Значи овде треба да си многу внимателен, што е убаво а што те прави да изгледаш како коњ.
Ова е грдо
Ова е убаво
Следно, вакви вонземаЉски чевли, евентуално после извшена лоботомија може
Многу сум picky кога станува збор за чевли, имам милион, ама ми треба еден век за да си најдам убави.
Oд алишта, намбр 1 е дека никогаш нема да облечам црвен сатен. Тоа ми е толку tacky, толку....лампионесто да не речам.. Црвениот сатен е за чаршави на кои сакам да спијам, а не да го носам на мене. Општо не сакам сатен, од долги сатенски фустани (обавезно по 4-5 присутни на секоја свадба и матура) ми се
СледеЌе е се што има принт од марка, нормално фејк. Сите влакна на телото ми се ежат кога ќе видам девојче со фејк Луи Витон чанта, марама и спортски патики.
Ugly
Торбата што секоја 2ра девојка ја има
Кратко болеро, не знам зошто девојките го носат, толку ги скратува, како потсечени изгледаат.
Американско знаме...
Ја претераа веќе