Dobro i jas apostolkite gi smetam za seljacki,ama farmerki-E neshto shto e cel zivot vo trend i kje bide!СЕ СЕ али фармерка и апостолка НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! попрво во фустан би се шетал
Ajdee se shto treba da se nosi i se shto e moderno ne ti se dopagja!!Незнам зашто али воопшто не сакам старки Многу ми се одвратни. Друго мразам шпицасти кондури ( кој не ) ии шарени хулахопки или пак во зелена или незнам таму која боја -.-
Јас имам како првиве,многу се удобни.Ги купив затоа што имав потреба,како што кажа за каллива почва,но на крај памет не ми паѓа да ги облечам за низ маало и низ центар.Не се за терање мода дефинитивно.
Ко прво незнам со каква облека би ми одговарале. Второ, чизмите си се ок за работа на поле, за на риби, за одење по каллива почва, итн. но за фурање како модно парче некако не ме асоцираат на тоа. Трето, чисто сумљам дека се удобни, јас се си мислам дека ако облечам вакво нешто ќе одам ко патка. Но ете, кај нас толку се напнуваат со тоа следење на трендови што изгубиле осет за добро и лошо парче.
Леле колку се ужасни на изглед ама се гледа дека се удобни и ортопетски за повозорасни.
Ко прво незнам со каква облека би ми одговарале. Второ, чизмите си се ок за работа на поле, за на риби, за одење по каллива почва, итн. но за фурање како модно парче некако не ме асоцираат на тоа. Трето, чисто сумљам дека се удобни, јас се си мислам дека ако облечам вакво нешто ќе одам ко патка. Но ете, кај нас толку се напнуваат со тоа следење на трендови што изгубиле осет за добро и лошо парче.