Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Гестикулација, движење на усните додека објаснува нешто и директен поглед во очи. Чат пат да се насмее додека зборува. И морам да кажам рацете и грбот, задниот дел на вратот.
 

Monster

Нов член
8 март 2015
2
0
1
28
Па вака, прво за да ме привлече нормално битно е лицето и насмевката (beautiful face > ass,tits) потоа, не само кај машките, самодовербата е многу привлечна особина и кај девојките, трето да биде ''Open minded'' што значи да не биде ограничена во своето размислување , туку да знае да прифати друго мислење и да знае да прифати добро намерна и искрена критика ( пример во средно една другарка имаше презентација по англиски знаете онаа за матура и стварно ужасно презентираше и ептен се забуни пред професорите, но ете бидејки беше добра ученичка и ги дадоа сите можни бодови дури и тие и кажаа дека беше ептен лошо, но ќе и прогледаат низ прсти. И после тоа ме праша да и кажам искрено што мислам за презентацијата и и реков дека стварно и прогледаа низ прсти и не ѓи заслужи сите бодови и погодете што се случи :D ) која што ке ја гледа како можност за надоградување а, не за навреда,четвртото се надополнува со третото а тоа е да биде паметна што значи не може да биде ''open minded'' ако не е начитана и не знае како функционираат и како се поврзани одредени работи. Потоа амбициозна( да има одредена цел во животот), да има страст кон некое хоби, and last but not least да биде независна.
 

Salina

Нов член
17 март 2015
3
2
1
39
Да ме сака и почитува. Интелегентен, малце повисок од мене, романтичар,да биде човек со свој став,да има разбирање и доверба,да не пуши,пие, да биде искрен со смисла за хумор,да не биде мамин син ..(think) (rain)
Иако знам дека не постои..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Makedonec

Marcello

Староседелец
17 декември 2014
116
58
1,028
33
Кога ќе сретнам некоја да проаѓа покрај мене прво што гледам и што може да ме привлече е убаво лице, средена да е, облечена добро ... кога ќе дојде до контакт да се поздравиме да направиме моабет пров што би гледал е карактер, да биде културна, фина, да не е намуртена туку секогаш насмеана... па ако дојде време да се засакаме, бидеме во врска битно ми е да ме сака, почитува, да нема расправии,да сме искрени еден со друг, да биде скромна личнос и да биде радосна секогаш кога е во мое присуство.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Da sme na cisto nema koj ne bara barem malku od malku izgled ali sepak karakterot e presuden.. Pocituvanj, ljubov, iskrenost i td.. :)