Последен гледан филм со рецензија

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Трето полувреме
Ок беше. Ќе беше и подобар да ставеа некој што знае да глуми. На оваа работа и е да шета и да изгледа добро (топлес :р), не да глуми. Тоа скопскиот акцент ме уби. Кога збори на странски јазик ми идеше да се смеам.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
The Godfather, сви три дела. Едн од најдобри филмови според мене, ever recorded. :) глума е предобра,Марлон Брандо у најбољу улогу.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and redhead

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Star Struck(2010)
Филм во кој се работи за Кристофер пеач-тинејџер кој е многу посакуван од страна на многу девојки но не и од Џесика..И покрај тоа што таа не полудува толку по него како нејзината сестра сепак тие ќе се заљубат меѓусебно а како ќе дојде до тоа погледнете сами :D

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
A Thousand Words
Филмов има многу јака поента , не е важно да кажеш дека сакаш некого туку да го покажеш истото. Именео Џек би сторил се за да го добие она што го сака се додека не даде ветување на погрешен човек. Тогаш ќе се појави дрвото како паѓат лисјата така тој се разболува му остануват само 1000 зборови што ќе се случи видете од мене 7/10

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Les Miserables
11168223_det.jpg

Јас воопшто не сакам мјузикли. Бидејќи книгата ја обожавам решив да го гледам филмов. Значи секој збор им беше пеење, не бре не сум јас за такво нешто, само превртував очи ама го догледав цел со тешки маки. Значи од мене добива 5/10 само заради содржината која е прекрасна ама јас едноставно мразам мјузикли. Наредно ќе ја гледам постарата верзија.
Пс. Ането ( Anne Hathaway) многу убав глас има.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Hoodwinked (2005)

Една поинаква покомична анимирана верзија на Црвенкапа. Малку поедноставна анимација, но причата каде каде појака од некои новосклепани дизниеви 3д анимирани филмови. Башка Ен Хатавеј...
Приказната као нешо детективски роман, исчезнуваат некои битни рецепти за колачиња во целиот округ и сеа демек имане едно нетолку наивно девојче, кумчо волчко кој има свои каприци, баба која... ај доста кажував до тука, кој е љубител на Шрек, Мадагаскар, Ледено доба - ова му е полн погодок.

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Hoodwinked (2005)

Една поинаква покомична анимирана верзија на Црвенкапа. Малку поедноставна анимација, но причата каде каде појака од некои новосклепани дизниеви 3д анимирани филмови. Башка Ен Хатавеј...
Приказната као нешо детективски роман, исчезнуваат некои битни рецепти за колачиња во целиот округ и сеа демек имане едно нетолку наивно девојче, кумчо волчко кој има свои каприци, баба која... ај доста кажував до тука, кој е љубител на Шрек, Мадагаскар, Ледено доба - ова му е полн погодок.
И овој и двојката ептен ме смееја. Не знам само зошто имаат слаби оцени на ИМДБ. (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
The Odd Life Of Timothy Green
Филмов е :place:. Приказнава е дека брачен пар неможат да имат дете откако ќе го дознат тоа ќе направат листа на се што сакат да биде нивното дете и ќе го закопат тоа. Универзумот ќе им ја исполни желбата , но има еден проблем тој има ливчиња на нозете. Што се ќе се случува погледнете 8/10

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Step Brothers
Леле филмов е :pos: ме потсети на стари добри времиња може дека е од 2008. Се работи за двајца 39 годишни момци кои треба да живеат заедно откако нивните родители решават да се венчаат. Тие буквално се однесуваат како деца на почеток се мразат за одлуката за продажба на куќата да ги зближи... Што ќе се случува видете кој не го гледал нека го гледа закон 9/10

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Revolutionary Road-се префрлив на љубовните драми :).Актерката многу ми се допадна,а овој ДиКаприо многу голем плачко и нервозен човек :D
Го препорачувам.Плачев на филмот еј :D
9/10

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin