Трето полувреме
Ок беше. Ќе беше и подобар да ставеа некој што знае да глуми. На оваа работа и е да шета и да изгледа добро (топлес :р), не да глуми. Тоа скопскиот акцент ме уби. Кога збори на странски јазик ми идеше да се смеам.
Ок беше. Ќе беше и подобар да ставеа некој што знае да глуми. На оваа работа и е да шета и да изгледа добро (топлес :р), не да глуми. Тоа скопскиот акцент ме уби. Кога збори на странски јазик ми идеше да се смеам.
глума е предобра,Марлон Брандо у најбољу улогу.

:. Приказнава е дека брачен пар неможат да имат дете откако ќе го дознат тоа ќе направат листа на се што сакат да биде нивното дете и ќе го закопат тоа. Универзумот ќе им ја исполни желбата , но има еден проблем тој има ливчиња на нозете. Што се ќе се случува погледнете 8/10
os: ме потсети на стари добри времиња може дека е од 2008. Се работи за двајца 39 годишни момци кои треба да живеат заедно откако нивните родители решават да се венчаат. Тие буквално се однесуваат како деца на почеток се мразат за одлуката за продажба на куќата да ги зближи... Што ќе се случува видете кој не го гледал нека го гледа закон 9/10