Новогодишна желба

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
alba - ти посакувам да си го најдеш типот со холдингот и да бидиш многу среќна

Mila Kunis - се најдобро и се надевам ќе те запознаам подобро(имам чувсто дека ме одбегаваш од нашата..хм,дебата да а наречам :D)

И за крај:
parvati и Сара.13 - да и дадите шанса на Бритни Спирс,оти ногу е фина :)
Сакаше да ти пишу на профил за да не прау офтопик туја
али брат ме те разбра што сакаш да каеш сс Бритнита ? : )

eве тебе ке ти посакам да слушаш појјаку музику у 2013 : ) Бритни е за девојчиња у пубертет : ) поздраф

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Сакаше да ти пишу на профил за да не прау офтопик туја
али брат ме те разбра што сакаш да каеш сс Бритнита ? : )

eве тебе ке ти посакам да слушаш појјаку музику у 2013 : ) Бритни е за девојчиња у пубертет : ) поздраф

ако е Бритни за девојчиња у пубертет,ти сигурно ќе ми препорачаш музика за предшколска возраст :D
бај д веј не мора да е нејзината музика јака,доволно е таа шо е јака...впрочем,вкусот си е индивидуална работа

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
parvati , Ти посакувам се најдобро и да останеш супер интересна и искулирана личност каква што мислам дека си. И на сите други членови да бидат многу позитивни и здрави и им посакувам само убај моменти со саканите луѓе. И да трае интереснава дружба на форумов уште долго долго (flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and parvati

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
Anastasija му посакувам се најдобро добро здравје пред се, да си биди со тој шо си го сака и да си тера мн време..да биди најсреќна и се шо сака нека и се исполни !! :*(hug)
bojan брат си знајш тебе што ти посакувам да си ја фатиш конечно таја..другото се ќе си дојди со тек на времее..:D :sreken
emzzy другата година со дечко да те видам !! :* и да ми дојдиш битола некогаш ;)
Rosana се најдобро се најубо и тебе сакам да те видам со дечко до др година :)
Lady* ахахаххах прво шо ми паѓа на памет да си го активираш фб-то ;) ии се најдобро се најубо
Сара.13 ти посакувам се најдобро во новата година..
Foxboro поќе да се ШАЛИМО во новата година..xD
Luckky се најдобро се најубо и да си дојдиш Битолата !! :)) :*

фала Мартин! :sreken и тебе се најубо многу здравје и среќа и се во НГ шо ќе посакаш да ти се исполни и обавезно да те видам за раче и (hug) со знајш која ;) :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Епа вака сеа,мене оваа година ќе ми простите затоа што сеуште не ве знам кој сте,шо сте.Па ќе ви упатам групна честитка :D

@JaMi Nighty melpomena |o$y(|-|0$0(|@l Rosana parvati WomanInRed Mila Kunis Luckky emzzy Anastasija Ночной охотник Sarah Caci МериСелест Ана-Каренина Saladin Solstice cakar_ulav The_Mayor 4FUN Ви посакувам многу букети рози,
убав живот без нервози,
алкохол во умерени дози,
и секс во сите пози...:giggle

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
На parvati такозвани Циго,му посакувам во новава година да му се исполни желбата да биде со две близначки (макар и во хороскоп:p ) (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati