Saladin - Сали, мајмен, егзотично патување со археолошки цели, и револуционерно откритие.
МериСелест - тебе ти посакувам само нешто помирно (да не речам на моменти и монотоно) секојдневие, да почнеш да уживаш во едноставноста на животот. Имаше комплицирана година.
LoveDealer - тебе ќе ти посакам само поизбалансиран живот помеѓу реалноста и љубовта, чисто за да се заштитиш од евентуални разочарувања на кое било поле. Истовремено, се’ повеќе гордо да ги прчиш тоа крилата на љубовта, и шири романтизам околу себе
.
Ана-Каренина - ааа, мај лавли спешл ФБ бади, ај и тебе нешто да ти посакаме... Да речеме, некој 190+ фин момак - медицинар по можност - за заедно да си учите, љубите и градите просекче од 9 па нагоре, м?
A, и да, да бидеш споредна улога покрај мене во некоја CSI: Skopje eпизода.
melpomena - многу некако ми е „разгаламена“ Мели периодов... Некои секси паметно либе, да ја стиши така малце во овие студени зимски ноќи, аку?
Luckky - поголема храброст во критични моменти/одлуки и успешен почеток, ма и крај
, и на вториот факултет. За првиот веќе се знае.
Lepaa - и’ посакувам реализација на љубовта од бајките/филмовите по која толку копнее.
foREVer - многу насмевки и челзиеви (торесови
) успеси.
parvati - да се вработиш некаде кајшто ќе ти забранат да зборуваш кумановски, па да видиш како е кога пробувам да ти ги разберам тоа постовите!
Настрана тоа, уште подлабоко поврзување со љубената.
Ночной охотник - тројно повеќе јаки ФБ статуси за да се смеам и да си лајкувам и уште толку тр0л0л0-постови.
Покрај тоа, љубов, се разбира.
Caci - љубовта те вивна до небо, девојко! Никако да не си се симнала ни милиметарче подолу догодина!
Sarah - ми се чини дека првпат ја искусуваш љубовта на оној, правиот начин... Да трае што е можно подоло, и да станува само поубаво.
Mila Kunis - кај си ма ти, шо праиш? Тебе ти посакувам помалку нервози и постови во „Испукајте се...“ Знаеш за кого.
Другото си го имаш наредено тип-топ.