Новогодишна желба

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
|o$y(|-|0$0(|@l

Брат мораше да те копирам незнам куде е вертикална цртичка на тастатуру : )
...Tи си добро дете, уверија сам се у тој, Тебе ти посакују да бидеш поупоран у тој што га сакаш( а знам што сакаш :p )
Напраи га прф корак(чекор), ју кен дует брат ; )
Поздраф!

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
Се што сакам од дедо мраз е да ми донесе една кутија и во неа да ја спакувам цела љубов што ја чувствувам за Caci и конечно да и ја испратам да сфати што всушност чувствувам, не е само Caci Љубов, ти ми значиш повеќе од живот. Те сакам <3

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
На сите Ви посакувам мноооогу здравје, среќа и успеси на сите полиња.
А пошто е период за честитки, да пишам по некоја :zelen

Aleksis тебе дупла доза од ова горе, и во следната година биди си тоа што си, прекрасен пријател!
онјаЛ - црвено вино во изобилие во 2014та и ти посакувам да си го пронајдеш и ти својот Стјуи низ сериите, пошто во реалноста веќе си го пронајде :D
Saladin тебе ти посакувам многу пријателства и огромна љубов. Околу тебе луѓе кои секој ден ќе те потсетуваат на тоа колку прекрасна личност си!
Electra во наредната: врска (конечно) и успех на новиот факултет, многу успешни истраги и слога со колешката :D
parvati повеќе потрошено време тука во 2014та, многу љубов со Лејди Д, многу изедени пилешки прсти и мноооогу пијани и позитивни моменти! ПоздраФ!
Марија, Luckky, Photographer, Lena. Наредната година нека ви биде година во која ќе ја запознаете својата сродна душа и вистинската љубов со која ќе поминете незаборавни моменти. А ви посакувам тоа да биде некој подеднакво вреден како вас!
MissChievous,Solstice, cakar_ulav година исполнета со многу патувања, многу посетени концерти, креативни идеи и прекрасни моменти. И многу рум за некои од вас :D
Sarah тебе сакам да ти посакам година во која твојата посветеност во црвен крст ќе биде помалце потребна. Година со многу здравје и успеси како за тебе така и за оние на кои им си потребна сега!
Aquarius, Knife, Aristokrat, DisturbeD и во наредната бидете она што бевте до сега. Позитивни и луѓе со чиста душа со кои и тогаш ќе можам да си помуабетам понекогаш, да се насмеам и да си раскажам по некој филм...
LittleButterfly годинава нека ти биде во знак на мајчинството. Се она добро што би ти го посакала тебе, го посакувам на твојот син, зошто знам тогаш ќе бидеш најисполнета и најсреќна! Нека те направи горда мама!
Змејче, TheQueen, Violetmoon И наредната година да ги полниме батериите со вашата позитивност низ постовите. Секој ден во годината насмевки и среќни денови, а за кралицата година без нервни сломови! :D
Outrider човеку! Цела година ти посакувам прсти да искршиш од пишување тука. Да не можеш да мрднеш од форумов :D
maja-maja, Redhead, melpomena, existence, Seline, Lillian, True_Blood, warr, foREVer, Хептаграм, Kisserboy, ipopovski, Kitty, JaMi, Arkantos, Lady*, Scars, crvenkapa, Давор, Abraxas, Alf, WomanInRed, Farfalla, Badgirl Најсреќни моменти во друштво на најсаканите, здравје и среќа за сите вас. Година во која ќе се исполни вашата најголема желба!
|o$y(|-|0$0(|@l!
Тебе човече освен сите горенаведени убавини, во новата ти посакувам и нов ник!

Се трудев да не заборавам никој, ако сепак сум заборавила знаете дека на сите ви посакувам се она што си го посакувам себеси!

И воедно, за сите недоразбирања и несогласувања што сме ги имале во оваа година извинете и нека останат зад нас.
Се надевам дека новата година ќе ни донесе многу повеќе дружба, активност, слога и убави моменти тука на ЦрноБело!
Малце порано од мене СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ЦРНОБЕЛИ!
Искрено и од срце.​
Хоуп!​

http://forum.crnobelo.com/members/o-y-0-0-l.1081/

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ајде и јас да пратам по некоја честитка со дедо мраз..
Хоуп* Тебе една со ирваси :zelen .
Што и да напишам ќе биде многу малку во однос на тоа што ти посакувам вистински. Ама ајде..Да имаш убава година исполнета со многу љубов,радост и здравје.Да си ги оствариш твоите замисли и да си ја пронајдеш вистинската љубов па да ти фаќам сеир во љубовна исповедувачница :gjavol.
Да имаме многу испиени вина, направени анализи и луди пижама забави. :D
cakar_ulav Тебе дечко ти посакувам успеси на секое поле,поубава година од оваа минатата,позитивни моменти, насмевки и многу љубов.
И за крај најискрено ти посакувам да ме победиш во пикадо :zelen
DisturbeD Имај среќна година,и успех на факултет.Биди си и понатаму онаа искрена личност која секогаш ми прави друштво за кафе.
П.С Седни да учиш оти оваа мојата желба не се исполнува само вака напишана :zelen
Aquarius Помалку нервози за трета смена,повеќе љубов и радост.Па ајде во новата година да ни дојдеш и ти на собиранка,да ни се поднови друштвото со нов добар член :)
parvati Само да си останеш тоа што си. Позитива невидена,секогаш расположен и насмеан. Ретки се таквите ко тебе,ретки...:)
Solstice,Mameha, |o$y(|-|0$0(|@l Saladin existence melpomena Вас дечки ви посакувам среќна година со убави моменти.Успеси на секое поле и многу здравје.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Мојата новогодишна желба за сите форумџии :sreken

Комфорт-во тешки денови,
насмевки-кога тагата ќе налета,
виножита-да следат по облаците,
смеа-да ги допре вашите усни,
сонце-да го грее вашето срце,
прегратки-кога енергијата се намалува,
убавина-за вашите очи,
пријателства-да бидете коплетни,
верба-да може да верувате,
самодоверба-кога се сомневате,
сила-да се запознаете себе,
трпение-да ја прифатите вистината,
љубов-да ви биде исполнет животот.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Да смкнам едно 2-30 кила и еден мотор по можност ваков добро ќе ми дојде. Моторот по можност со целосна опрема да е и возачка у плико и кога сме веќе кај пликата може и едно 5-60 плика со по 20 фискални сметки.