Новогодишна желба

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Saladin - Сали, мајмен, егзотично патување со археолошки цели, и револуционерно откритие. :cool:
МериСелест - тебе ти посакувам само нешто помирно (да не речам на моменти и монотоно) секојдневие, да почнеш да уживаш во едноставноста на животот. Имаше комплицирана година. :)
LoveDealer - тебе ќе ти посакам само поизбалансиран живот помеѓу реалноста и љубовта, чисто за да се заштитиш од евентуални разочарувања на кое било поле. Истовремено, се’ повеќе гордо да ги прчиш тоа крилата на љубовта, и шири романтизам околу себе :).
Ана-Каренина - ааа, мај лавли спешл ФБ бади, ај и тебе нешто да ти посакаме... Да речеме, некој 190+ фин момак - медицинар по можност - за заедно да си учите, љубите и градите просекче од 9 па нагоре, м? :sreken A, и да, да бидеш споредна улога покрај мене во некоја CSI: Skopje eпизода. :D
melpomena - многу некако ми е „разгаламена“ Мели периодов... Некоe секси паметно либе, да ја стиши така малце во овие студени зимски ноќи, аку? :zelen
Luckky - поголема храброст во критични моменти/одлуки и успешен почеток, ма и крај :D, и на вториот факултет. За првиот веќе се знае. :cool:
Lepaa - и’ посакувам реализација на љубовта од бајките/филмовите по која толку копнее. :)
foREVer - многу насмевки и челзиеви (торесови :zelen) успеси.
parvati - да се вработиш некаде кајшто ќе ти забранат да зборуваш кумановски, па да видиш како е кога пробувам да ти ги разберам тоа постовите! :D :D :D Настрана тоа, уште подлабоко поврзување со љубената. :)
Ночной охотник - тројно повеќе јаки ФБ статуси за да се смеам и да си лајкувам и уште толку тр0л0л0-постови. :D Покрај тоа, љубов, се разбира. :)
Caci - љубовта те вивна до небо, девојко! Никако да не си се симнала ни милиметарче подолу догодина! :zelen
Sarah - ми се чини дека првпат ја искусуваш љубовта на оној, правиот начин... Да трае што е можно подоло, и да станува само поубаво. :)
Mila Kunis - кај си ма ти, шо праиш? Тебе ти посакувам помалку нервози и постови во „Испукајте се...“ Знаеш за кого. :zelen Другото си го имаш наредено тип-топ.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
redhead - да ја посетиш Барселона, заедно со куќата на Зафон и да пиеш кафе во Los tres Gattos.

Aristokrat - да преболиш све ова срање, да си купиш едно моторче и една готика да си фанеш да ја шетате Македонија на мотор.

parvati - да кренеш пут за Амстердам на работу и после кад дојдеш туј да отвориш клуб с`с бразилке као конобарке:)

Марија - Да се вработиш во мртовечница. :))) се шалам, да го најдеш својот Енрике и со тоа да го забаталиш овој. И да отидеш до Петербург кај куќата на Достоевски.

Solstice пеер онака.... Фати заработи некој денар, после аранжман ти праиме до Бронкс некако.

Н, my mannn.... - дај бе легни нешо, више ми личиш на Тед него на Барни. И присобери тро пара, идеме заедно во McLaren`s bar да се пуштаме на цури. Ти ќе бидеш Тед, јас ќе бидам Барн... заеби.

DarkPassenger - свадба. Некаде, не толку формална, после на Honeymoon во Waldorf NYC.

Sarah Дуга врска со овој сеа, да ти тргне и образование, после тоа добра прилика за работа.

alba babe.... да се упознаеш со ја.
Не Бронкс,Шибуја,до Шибуја,да отидам до продавницата за плочи на Nujabes,да му отидам на гробот,да му оставам цвеќе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Saladin

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
The_Mayor - една женска што ке го смири :zelen

Saladin бејб ке ти ја иполнам желбата ама со тоа и мене ке ми се исполни една желба :zelen

melpomena што да ти посакам незнам ете не нареоа милфици па жени во години и јас се збунив незнам што сум и што да посакам :zelen ама ни они незнаат какви милфици сме :D биди си маче весела како и секогаш ;)

Давор биди си фраерче бе младоста е на твоја страна што повеќе женски ама и повеке учење да се разбереме :* и незнам
каков впечаток ви имам оставено тебе и на МиГ 21 ама се надевам позитевен :zelen а на Миг што да му посакам со леснотија нека ги достигнува сите височини зш поголедот одозгора е незаменлив ;)

на сите од форумот нека ви се исполни тоа што го посакавуте еве јас сакам само да бидете насмеани секогаш, сакам да бидам со насмеани луѓе па макар и виртуелно да било тоа...

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Saladin - Сали, мајмен, егзотично патување со археолошки цели, и револуционерно откритие. :cool:
МериСелест - тебе ти посакувам само нешто помирно (да не речам на моменти и монотоно) секојдневие, да почнеш да уживаш во едноставноста на животот. Имаше комплицирана година. :)
LoveDealer - тебе ќе ти посакам само поизбалансиран живот помеѓу реалноста и љубовта, чисто за да се заштитиш од евентуални разочарувања на кое било поле. Истовремено, се’ повеќе гордо да ги прчиш тоа крилата на љубовта, и шири романтизам околу себе :).
Ана-Каренина - ааа, мај лавли спешл ФБ бади, ај и тебе нешто да ти посакаме... Да речеме, некој 190+ фин момак - медицинар по можност - за заедно да си учите, љубите и градите просекче од 9 па нагоре, м? :sreken A, и да, да бидеш споредна улога покрај мене во некоја CSI: Skopje eпизода. :D
melpomena - многу некако ми е „разгаламена“ Мели периодов... Некои секси паметно либе, да ја стиши така малце во овие студени зимски ноќи, аку? :zelen
Luckky - поголема храброст во критични моменти/одлуки и успешен почеток, ма и крај :D, и на вториот факултет. За првиот веќе се знае. :cool:
Lepaa - и’ посакувам реализација на љубовта од бајките/филмовите по која толку копнее. :)
foREVer - многу насмевки и челзиеви (торесови :zelen) успеси.
parvati - да се вработиш некаде кајшто ќе ти забранат да зборуваш кумановски, па да видиш како е кога пробувам да ти ги разберам тоа постовите! :D :D :D Настрана тоа, уште подлабоко поврзување со љубената. :)
Ночной охотник - тројно повеќе јаки ФБ статуси за да се смеам и да си лајкувам и уште толку тр0л0л0-постови. :D Покрај тоа, љубов, се разбира. :)
Caci - љубовта те вивна до небо, девојко! Никако да не си се симнала ни милиметарче подолу догодина! :zelen
Sarah - ми се чини дека првпат ја искусуваш љубовта на оној, правиот начин... Да трае што е можно подоло, и да станува само поубаво. :)
Mila Kunis - кај си ма ти, шо праиш? Тебе ти посакувам помалку нервози и постови во „Испукајте се...“ Знаеш за кого. :zelen Другото си го имаш наредено тип-топ.
Најти насмевко, види си го постов колку смајлиња имаш :) Фала ти,и јас си го посакувам тоа,а на тебе ти посакувам многу постови во сакам да ти кажам кои ќе имаат уште повеќе смајлиња од овој пост,а и по некое срце:D Шармеру,за нова година ти посакувам една нова 2013ка Vodka story .... If you know what i mean:nerd :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
alba - ти посакувам да си го најдеш типот со холдингот и да бидиш многу среќна

Mila Kunis - се најдобро и се надевам ќе те запознаам подобро(имам чувсто дека ме одбегаваш од нашата..хм,дебата да а наречам :D)

И за крај:
parvati и Сара.13 - да и дадите шанса на Бритни Спирс,оти ногу е фина :)

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Mila Kunis

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
alba - ти посакувам да си го најдеш типот со холдингот и да бидиш многу среќна

Mila Kunis - се најдобро и се надевам ќе те запознаам подобро(имам чувсто дека ме одбегаваш од нашата..хм,дебата да а наречам :D)

И за крај:
parvati и Сара.13 - да и дадите шанса на Бритни Спирс,оти ногу е фина :)
Ауу Даворче,немој со такви погрешни чувства:D
ти посакувам искрено пријателство и совршена љубовна врска(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
На сите во посакувам се најубаво, многу среќа и уште повеќе љубов
alba навистина позитивен впечаток и за тебе само најубави желби во Новата Година (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and alba