Несогласување со братот или сестрата | Црнобело Форум

Несогласување со братот или сестрата

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,107
1,133
хехехе, секој божји ден, помал-позелен :D знае да биде интересен, ама почесто е досаден :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
25
Имам двајца брака еден помал а другиот постар ..постариот си фура по свое не се замара за нас многу многу со свои обврски ..али помалиот пубертет го фатил и во последно време многу се напнува за изгледот дали е убав дали ке го сакаат девојчиња.. и ред многу ствари кои можат да се појават на негова воздраст ....знае и понекогаш да му замавне раката ама мојата е потешка (muscle)
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,270
9,112
1,683
Несогласувања со сестра ми секогаш имало, има и ќе има. Ама знам дека додека студираше во Битола и работеше Крушево, одвај чекав да си дојди :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Sofija...

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
33
Oхрид
Темaвa кaкo зa мене хии пoстaрaтa сестрa вoпштo не ме сaкaлa кoгa сум се рoдилa. Тaкa беше и пoсле кoгa пoрaснaв дури ме имa турнaтo oд терaсa висoкa 5метрa aмa ништо не ми беше зa среќа имaм и мнoгу лузни oд гребaници и мнoгу ме тепaше,сето тoa беше oд љубoмoрa, и себичнoст тaквa беше и ден денес е тaквa aкo е мaженa и имa деца. А помалата е таа се пoнaшa кaкo пoгoлемa. Дa се нaдoврзaм зa темaтa е сегa ке биде oпетo кoгa ќе oстaнaм сaмo јас дoмa и дури тoгaш ке се виде кaкви се кoгa ќе треба дa се пoдели имoтoт не дa се фaлaм aмa имaме дoстa не јaс татко ми.
 
Последна промена:

Демонката

Нов член
8 февруари 2016
13
2
1
19
Имам и брат и сестра со сестрами се согласувам таа е постара од мене ама со брат ми воопшто не се согласувам тој има 18 години наполни осумнаесет ама уште се однесува како 5 ме нервира ги мрази моите другарки :banghead ама тој има многу згодни другари :giggle тој си доаѓа само сабота и недела и на празници ама кога е дома војни се водат :frantic
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,794
1,153
26
Битола
до 17тата година не се поднесвавме, сега имам 20 (за 20тина дена 21) и од 17тата ко замина Америка сфатив шо е брат и од тогаш многу ретко се караме потоа јас заминав да студирам во друг град сеуште сум таму и повеќе се цениме :)
Разделбата те учи што е брат :D
 

Pink Panther

Староседелец
9 февруари 2015
1,785
801
1,133
Skopje
Имало многу со брат ми , највеќе како помали сега и не толку ,а и кога има не се нешто страшни !