Непознати пријатели на Facebook

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Имав околу 1800 пријатели, не ги знам сите, прифаќав секого ама пред некој месец почнав да бришам по неколку т.е на кој му е роденден тој ден и од страна ми се појави а не го знам го бришам.. така сум стигната до 1080 па ќе видиме до кај ќе завршам :D
Damn girl, you're famous. :rofl

m.i.m.i

Нов член
Имам 250 пријатели и имам некаде 20 што не ги знам.Ама тоа се девојчиња и машки на моја вазраст и што имаат слика инаку не прифакам.А и имам една другарка која што ја имам запознаено преку фб,на почетокот не и пишував,но после се допишувавме,па се гледавме на скајп и на крајот излеговме да се прошетаме и еве си се дружиме окулу 3 месеци.А инаку некои постари мажи кои се од друга вера (албанци) (а и да не се од друга вера постари не прифакам)ми пратиле покана,ама не прифакам такви.

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
имам 721 во нив има и кои ги познавам и кои не, и да се случува и да додам некој што не познавам и да го прифатам некој непознат сепак дружењето е најбитно :D не е баш важно дали го знаеш лично или не и да не се знаеш ќе се запознаеш тоа е добро :)

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
172 пријатели на Фб, И ниту додавам непознати, ниту пак долго време сум видел непознат да ме додаде :) Со сите тие 172 се допишувам и знам.

Препознатлива

Истакнат Член
27 јуни 2012
119
94
328
Имам околку 270 пријатели, скоро со сите се познавам и секако неможам да кажам дека со сите ми иде муабетот туку едноставно ете ги познавам на некој начин. Инаку несакам многу непознати да имам за пријатели али ете се случува и тоа :)

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
ПРИФАЌАМ АМА РЕТКО,И ИМ ДАВАМ ФОРА АКО ВО ПРВИТЕ 5 МИНУТИ НЕ МИ СЕ СВИЃА МУАБЕТОТ ГИ БРИШАМ.СЕ ДРЖАМ НА ТОА ДА ИМАМ ОКОЛУ 200 ПРИЈАТЕЛИ

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Немам многу пријатели...Само оние кои ги знам.Е сеа,коа сме веќе на оваа тема ми текна.Никогаш не ми било јасно ниту пак ќе ми биде шо е поентата да додаваш пријатели на фб ако не планираш да комуницираш со нив.Ги има ваквите постојано.undefined Јас фб го сфаќам ко можност за комуникација со луѓето,а не само манијачење по профили и слики...

• Ми се допаѓа
Реакции: Vasto Lorde

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Јас сите ги знам што ми се додадени на фб :)
Почнале некои и како непознати, ама сме мавнале две три кафиња или ракиички со муабетот и ете не сега, познати. :)