Непознати пријатели на Facebook

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Имам ги едно чудо. Никад не сам им пишаја. Мрзи ме да ги бришу..

• Ми се допаѓа
Реакции: Elena

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Имам 630 од кои пола не ги познавам.:trepka
Знам и по некој да си забришам ама тоа е ептен ретко се дешава :D

Maks

Староседелец
На фејсбук имам 302 пријатели од кои приближно 290 ги познавам роднини, пријатели и другари.
Ширење на нови познанства воопшто не ми смета, другарството и пријателството е најважно од се. Секој може да ти се најде некогаш за било што, а и обратно ти да се најдеш на некој кога тоа му е потребно.
Понуда на фб одбивам само ако е од друга држава или воопшто не се познаваме од никаде (Ова не важи за членовите на форумот, бидејќи сите ве сметам за пријатели затоа што сите овде заедно споделуваме мислења, доживувања...:)).

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Имам непознати пријатели на фб.. порано ги бришев тие шо не ги знам.. сеа веќе не некако ме мрзи :)

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Охоооо многу пријатели имам. Колку познати, толку и непознати. Па почнав да прифаќам непознати, после глупо ми беше некои да прифаќам некои не :) Си бришам чат-пат, ама само тие што ме замараат, другите што не ми сметаат нека си стојат. И онака не ставам некои „страшно“ битни ствари од мојата интима. Обичен профил, со слики, песни, се наоѓа и некој статус, али поретко.. почесто по форуми „мудрувам“. Многу битни другарства се развиле од тие непознати пријатели и затоа и си прифаќам. Ама цел ритуал пред тоа прифаќање правам :D Прво глеам заеднички пријатели, од кај е, што е да не е лажен профил, ако е лажен нека си стои како сабскрајбер ако е вистински во листата пријатели.. Иии.. То. :cloud

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Ги додавам само тие што ги познавам. Имав непознати доста, и ги избришав.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Е па вака.. имав еден профил со 1000 пријатели, да речиме 600 од нив можеби познавав.. и ме мрзеше 400 да бришам и фатив го избришав профилот и направив друг.. сеа имам 200 и нешто пријатели од кои само десетина не ги познавам и сум со план да гги дилетнам оти не се комуникативни :Р

• Ми се допаѓа
Реакции: The puss in boots and 048

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Имам 137 пријатели, од кои 50ина не ги познавам лично, но се членови од бендови кои ги слушам. 20ина ми се блиски пријатели, 30ина познаници со кои од време на време се дружам, 15ина се места низ градов... не прифаќам луѓе што не ги познавам.

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
имам 248 пријатели на Фејзбук и сите ги познавам лично...
доколку ме адне некој што не го знам го прифаќам и со првата можност на чат прашувам дали се знаеме и зашто ме аднал
ако даде одговор на пример : онака , за игри и слично одма бришам
доколку е познајник е на некој другар/ка и ме препорачале за работа нормално ке остане во мојата френд листа :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Порано имав 1200 пријатели, гледав другарка ми имала цел до 5.000 пријатели. Велам 1200 сеа имам некаде 500 души пола ги знам другите ми се познаници и роднини од странство. Секој со секој е поврзан. Други што ме аднуваат не ги прифаќам.