Кое е вашето хоби?

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Ме интересира некој дали се занимава со стрелаштво и дали има некоја информација каде би можел да земам добар лак ? :unsure

мислиш стреличарство :) стрелаштво е за пушка и пиштол....провери овдe:
Македонска стреличарска федерација

адреса: Трифун Хаџи Јанев 5/21
место: Скопје
телефон: (070) 245 793

телефон 2: (02) 3171465
 
  • Like
Реакции: Abe CreP

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
25
Си црткам си сечкам лифчиња па си правам од нив фигурчиња... си правам фигури од шишиња и си украсувам предмети онака ... па после ги закачувам по собите, колку да и сметам на мајка ми :rofl
 

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
28
пливање , планинарење, рекреативно пешачење , читање......пишување ....зафркавање лујџе....
 
  • Like
Реакции: pilot

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
читање книги, прошетки, фотографирање пејсажи, возење велосипед, готвење...
 
  • Like
Реакции: pilot

Mistery :)

Истакнат Член
23 февруари 2013
145
187
143
Па слободното време го трошам на интернет главно а понекогаш знам и да седнам да цртам (ако ми дојде некоја идеа).