Кое е вашето хоби?

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Хоби.. не е едно повеќе ги имам :)))))))))
првото хоби од секогаш ми било да творам :)
второто хоби е слушање музика :)
друго хоби шеткање и патување, проучување на нови места .. си велам доста е за сеа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
6gz8yx.jpg

MountainMan

Активен Член
29 јануари 2013
96
151
33
K2 Pakistan
хм хоби, на денешно време секоја работа ти е хоби, пример ОГОВАРАЊЕ хаха... џст кидинг афкорз. Читање книги, од денес и форумомв ке го вметнам како хоби, кога можам одам на планинарење, вежбам бодибилдинг (ама не го сместувам во хоби зошто инаку го гледам тој спорт), гледање ДокторХаус-го обожавам зошто сум кандидат за медицински факултет здравје за 2 години... И тоа.

FranZ Ferdinand

Истакнат Член
26 февруари 2012
73
113
333
Моето хоби е да слушам музика,да гледам концерти на youtube,да седам до сабајле на facebook,понекогаш да го соберам мојот бенд да свирам да се откачам и тоа е све :unsure ....

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Гледање аниме серии и спортски активен.
Кога бев помал и шах играв, татко ми шахиста е ама јас не се истерав на него.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ееееј па и јас си имам хоби бе :sreken Си собирам сликички од убави мажи и си ги лепам у тетратка, ама сега го запставив малку, сега си ги симнувам од гугл и на фб си ги ставам по посебен албум :zelen Си пишувам по некоја поема, кога имам ептен инспирација (сега поретко ја имам:(), читам книгички. Ми беше кошарката до пред 2 години ама вече не тренирам, сега само низ маало баскетче, другооо од концерти собирам карти и си ги лепам у тетратче, уште од 2005 имам залепени дешавки, хоби ми е исто така да пушам трава од време на време (во слободно време нели :D ), сеега здравје да се стопли си возам ролери на кеј, си џогирам и тоа е тоа ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana and Mistery :)