Кое е вашето хоби?

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
24
Плетам, чукам на тапани, секојдневно одам да купувам цигари оти ме пракаат, средувам плакарот, слушам музика , денсам ,јадам мноогу благо и често припремам (кај мене секогаш мора да има благо! ), пијам мноогу кафе,седам пред лаптоп гледам само една турска серија( Бурни времиња) и тоа ;)
 
  • Like
Реакции: kizzo

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,107
1,133
поезија, читање и пишување, гледање спорт, одење на кафе, негување на телото, лицето и се она што му е потребно на едно женско.
 
  • Like
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Плетам, чукам на тапани, секојдневно одам да купувам цигари оти ме пракаат, средувам плакарот, слушам музика , денсам ,јадам мноогу благо и често припремам (кај мене секогаш мора да има благо! ), пијам мноогу кафе,седам пред лаптоп гледам само една турска серија( Бурни времиња) и тоа ;)
хехехехехе супер треба да викнеш некад на благо да пробам, и да видам како плетеш:) :D
 
  • Like
Реакции: Sofija...

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
  • Like
Реакции: Sofija...