Какво милениче имате?

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,358
2,204
423
Дома пред Пц
Куче чувам, моето срцуфче Буба се вика , чивава...целата е бела и многу е хиперактивна, исто како газдарицата хахах (inlove)
 
  • Like
Реакции: 4FUN

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
47
19
8
30
Црн Германски Овчар (чистокрвен) macence Angorce so zeleno i plavo oko i
 

Alix

Полноправен Член
18 февруари 2012
28
44
13
мачор. го најдов надвор кога беше одвај месец дена старо и го згрижив. сега лудува по дома (happy)