Испукајте се

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Ми иде да се напијам солна киселина за добро утро и да си наздравам во име на мојата глупавост ..ах бее како можев да заборавам на едно најбитно е ќе си пукнам од макааа:banghead

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
(punch) Што да се испукам... ми оди да пукнам по сите шевови, така од убавина и од се...
Да се лупнам по глава и да речам -ејјјјјј освести се , кај си , гони ги сите у пм, и чао..:banghead:mad

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
- Каде за викенд?
- Еве, по оценка.

Да ми речеше некој дека саботава вака ќе ми мине, ќе му удрев бокс.
Матер ти твоја бе, четири факинг саати во сабота ли ние сме должни да ти дремеме за една оценка? :mad Цели четири, озбилно?
Вкупно седум саати изгубени поради нечија неспособност.
Онаа сабота не поеба џабе да идеме без никакво известување, и сега ова?
Ги црташе ли? На гоблени ли ги везеше? Го клатеше ли на сликите? Баеше ли? Што побогу правеше внатре со тие индекси?!
Имате ли бе вие мозок дека некои беа дојдени од другиот крај на државава и дека се ограничени со превоз, посебно за викенд?!
Тест на трпение - левел инфинити. Да ти се плукнам во тие ретардирани, искомплексирани дегенерици.
И на крај уште ќе прашуваш цинично како сме?!
Како сме? Умрени...фала за грижата.

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad:mad
Глпуачки, сателит-подлизурковци, говеда, свињи, кокошки, локални шпион-магариња, „доминантни умови„, зоофилски бебиња, кутри глупи свињи. И еден п****р бонус.
Ооо, па браво. Слабо во приказната. Дојдете кај дада Квин па да ви се покаже како се пишуваат драми...Штета што јас, Квин не ги изведувам тие драми во реалниот живот.
Па, ајде „доминантен уму“, што е, веќе не си толку доминантна? Бубалица глупа.
Постигнувам повеќе од тебе дури и без учење.
Само што јас не собирам сателит-магариња околу себе, или да ги наречам идејни следбеници...За жал ќе мораат да ги следат твоите болни идеи. Чекај малку, па не се ни твои, на Адолф Хитлер се.
Крадеш идеи, а ниту името не му го знаеш. Кутрата ти.
Па и ти, глупа сателит-газолижачка...Имаш потреба да лижеш нечиј задник? Гледам.
Ќе сум останела без другарки. Тоа ти е целта? Убава цел...Чекај малку, па тоа не е твоја цел, туку на твојот господар, кој мудро ја остава најпонижувачката работа на тебе. И носи позатворена блуза, молам. Никој (освен можеби по некој од машките) не сака да ги гледа твоите ц***и.
Превртливо шпион-магаре.
И велам, глупавоста е релативна работа, таа враќа, „да, и ти си пример за тоа“. Па, која логика. Сакаше да ме навредиш? Упс, не ти успеа.
И велам дека е сателит, таа ми вели дека јас сум била истото. Па од каде? Јас, за среќа или несреќа немам на кого да бидам сателит.
Малку си глупа, но ништо.(facepalm)
Па, кој е на ред? Свињата, најглупото суштество кое јас во мојот живот го имам запознаено...
Добро, бе кутра свињо, што јас со тебе си имав работа. Само така си го пикаш носот во секоја чорба! Не се скарав со тебе за ти да се лутиш. Но не е дека сега плачам по тебе и си ја трескам главата од ѕид. Освен што си толку креативно глупа, па и немаш некои квалитети.
Само мисли си ти дека јас умирам за да се дружам со тебе...Искомплексирана свиња.
Кој ти е крив што имаш 70 килограми на 150 висина?
Очигледно не знаеш друг збор освен „сиктер“...
Па, само на колку глуп начин се правиш паметна. Невозможно.
F**k yourself.
И ти сигурно имаш добра позиција...Еден од членовите на сателит-магарешкото дуо...
А сега вториот член на дуото, Мис Зоофилско бебе...
Те познавам од 6 години и се немаш променето...во мозокот. Секогаш ќе си останеш истото бебе кое само се грижи за тоа кој со кого се дружи....
Па ајде сега, во име на љубовта си спремна да уништиш среќа. Во име на другарството да уништиш другарство.
Ти пак кутрата знаеш што е тоа другарство...нели?
„Остави ја мојата пријателка, ти чудовиште“....па ајде, можеш и нешто покреативно.
Јас сум чудовиште? Навистина? Јома, титан, зомби, што?
Бегај ајде, оди задоволувај се со твоето куче...или маче, февруари е.
А сега, големата поранешна кандидатка за локално петле, исто така и школска ***** кој дозволува да и го допираат задникот.
Очигледно немаш чест...а и не си интересна.

Се извинувам, но се има створено „мала“ поделба во класот. И тоа, цела бескорисна група против мене.
Се започна така што пред две години така што „доминантниот ум“ се скара со онаа без чест за тоа кој ќе биде локалното петле, односно најдобра во класот. Победи бубалицата и почна да се дружи со мене. Сега, втората школска војна започна и јас без да сакам бев дел од неа. Никој не победил, војната трае како што гледам...

tinka

Нов член
27 јануари 2014
11
16
3
31
Епа конечно значи најдов место каде што ќе можам да се искажам т.е "испукамм" и тоа многуу преку глава ми е од сее од сите глупости и од ова чудо наречено живот кој на мене ми иде ама баш за никадее ништо во мојот живот не ми иде како што треба и како и вообичаено за се што се случува за се сум крива токму ЈАС аман бре животе мој толку ли згрешив ќе дојдат ли оние мои убави денови некогаш веќе почнав и надеж да губам дека воопшто постојат.
Прекууу глава од сее ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу (facepalm)(facepalm):(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да ти ебaм тоа моронскиот глувтар. Ај дека не можеш уште цели два саати да збориш на телефон ко со глувтари и да се жалиш дека те вратиле од аеродром.

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
Добро бе, имаат ли луѓево мал мозок?! Кај ќе ти оди душата бе нездрав еден?!?!

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Абе надвор гнезда прават ластовиците .. нема шо парно да пуштате .. ехееее топло е.