Испукајте се

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Таго, оди си веќе, доста ти беше, се насити ли од мене...Мрш, да те нема ...И јас сакам да се насмеам од срце, нели...
Нели беше малку тага , малку среќа.Ти се заборави, убаво ти е , се закотви како да си дома.Секој гост за три дена доста , а ти се сеќаваш ли кога дојде?
Ме измачи. ме остари, ме сотре, бел ден не видов. Доста ти е...Збогум.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and JaMi

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ако ти ја влепам една наопаку, има да ги изброиш сите соѕвездија и ќе откриеш три нови планети, па нема да ти текнуе како се викаш, а не на секој трет збор да ме масираш со „...и мене, ти текнуе, тогаш коа му теков, ти текнуе...“ |-(
Хесусе, ми иде да го тужам тој што прв го почнал „трендов“ со оваа ноторна глупост.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Променава на времето скоро секогаш ми создава главоболки. :banghead
Како би си ги спакувала куферите и како би заминала на Малдивите на некое време.Единсвтена мисла да ми биде кое островче да го посетам ... е ајде де...

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ај да не грешам душа... да не навредувам... Ама за се треба да си има граници. Нема да биде убаво кога ќе те сретнам во градот. Наместо да се завртам на другата страна и да избегнам конфликт, ќе мора да ти се спротивставам, па да слушнам после какви информации ќе шириш за мене во градот. Не заборавај и дека имам неколку скриени карти во ракавот. Мораш прво да знаеш со што си играш. Тивка сум, ама штом ме чепкаш во повеќе наврати, мислам дека е време за напад.
Тоа што реков не, е причина за сето ова? Сигурна сум во тоа. И уште посигурна сум дека сум го направила вистинскиот избор. Ти си само една голема грешка и ништо повеќе. Не ти придавав никакво значење уште од лани, ама ти изгледа не си ја немаш надминато целата оваа работа. Сега жалам затоа што сум те сретнала. Жалам што морав да го преживеам тој период од мојот живот, ама вечерва на сето ова ќе ставам крај, дури и ако треба да ја покажам својата насилна страна (вербална и невербална).
Посилна сум од што изгледам.
Преживеав и посериозни работи од ова.
Ќе го преживеам и ова.
КОЊУ ЕДЕН! БЕСРАМНИК!

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and Y1K991

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
и после цел ден вриење, кога ќе наидам на ваква тема се преслушувам долго долго... и на крај си викам само : УФФФ:|(smoke)

Frojda

Истакнат Член
2 септември 2013
58
26
118
Доста се лигавите беее...све ме нервира, ќе фатам ќе испозаколам се! Ај упм

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Клозетот да ти го лиже тој што те излажал дека бар малку знаеш да пееш. :^)
Како не ти здосади бре по цел ден да крекаш пицопевски песни со звуци што не личат ни на мачки сред парење?
Цел ден, речиси секој ден...јебо те Луци во глори хол.
На моменти ми иде на Идол да те пријавам, па и да се проституирам по потреба, само да го потплатам жирито да те задржат таму, за да отспијам на раат еднаш. Кретен смачкан, забавачиња може лекции за култура да ти држат.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Saladin

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Бедно клише. Виор од предизвикани емоции. Нафрлани зборови. Дефинирана бесцелност на постоењето. Залудни изговори. Се се сведува на големо ништо. Закржлавено шупливо срце. Сомнителен поглед.

Only you know me. На себеси мислам. Егоцентрик. Нарцисоидоста е доблест на самоуверените и независните.