Испукајте се

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Социопат ! Како твојата бедна психа дошла до заклучок дека со деградација на ценети членови на општеството ќе си го воздигнеш егото ? Апсолутната убеденост дека единствен пат до сигурно избегнување на одговорност и последици од сопственото однесување е со одвлекување на внимание алудирајќи на туѓите непотврдени неморални испади, е за потсмев. Глуви и слепи фиктивни сведоци ги затекнале на дело предметите на твоите озборувања. Неспорен е фактот дека си ти присутен на сите овие збиднувања, а што мислиш отвара ли простор за дискусија прашањето што си барал таму на прво место ?

Седни си со бабите на клупа во маало, да разменувате мислења за етика. Провинцијалец отепан, не разбираш ли дека си главен предмет на заебанција, сигурно си го помешал тоа со популарност.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Неможам значи пукнав од исти муабети дома и секој на мене ми се нафрла ко ја да сум од камен. Немам чуства и можам да издржам се , а моите проблеми што со нив? Зошто само знаат да ми кажат ете седиш дмоа криза за пари е најди работа. Иронично прашувам дали сум во ситуација да морам да работам за бедни пари по 10 сати на ден? Одговорот нормално е дека не е. Им реков попрво ќе собирам шишиња , хартија и железо барем ќе имам мирна глава , а не некој понеписмен од мене да ми командува и да е поплатен од мене. Абе коа среќата ми ѕвонела на врата не сум бил дома гаранд!

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Oh so now you don't want to live on this planet anymore ? Не е проблемот во локацијата, проблемот е во егоцентриците како тебе кои трошат кислород на планетава.
Кај мене едноставно немаш шанса да поминеш со ефтини финти кои и ги продаваш на јавноста. Погодок, дали и насловот е инспириран од реинкарнацијата на популарната химна на ранетите срца на турбофолкерите со мозок со величина на амеба ?

Не ми се верува дека некој би потрошил време и пари на такво срање. Еве за заинтересирани јас ќе ја раскажам другата страна на твојата приказна, не во "негово" име, туку во име на рационалната популација. Малтретирана my ass.

I'm surrounded by idiots е насловот на мојата нова книга. Ој побарај ја и побарај се по доктори, посебно по логопеди.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Испукана сум до даска,несакам да пукам,хочу бре да Бијем!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Да се фаќаше Бог така лесно за онаквите, дупка до центарот на Земјава ќе се направеше од испозакачени идиоти ко тебе. :x

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам барем еднаш да можеш да разбереш што правиш. Барем за момент да погледнеш и помислиш дека некој зборува за твое добро , но јас не сум битен во целта ситуација битно е твоето задоволство! Не ми е гајле ни каде си ни со кого си! Само неможам да разберам како тоа штедиш пари со тоа што секоја вечер “шеташ со другарките“? Дрско прашуваш зошто се лутам за тоа па мајка му стра стално се жалиш дека немаш време за ништо, како јас сум пречката за тоа ти да се концентрираш и да учиш, а си видела ли колку време поминуваш со мене ? Дали ме цениш ти доволно кажи ми?!

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
хахахх Протон ме изнасмеа,точно така..и јас се изнервирав денес поради таквите дешавки,ама што да се прави....Проста нација
Е што проста нација, па и децата треба да бидат среќни, мора да се забавуваат на снег, а ако веќе ти смета облечи си некои кондури или чизми со порапав ѓон или на колата стави си ланци и вози со 20км на саат и сите среќни .... не мора секогаш да биде се во ред (одстранување на секој снег од секоја уличка)
Сетете се само вие кога сте биле мали и кога таму кај што се лизгате ви фрлаат ризла (сол) и не можете повеќе да се лизгате, а за некој ден се појави сонце и сиот снег е веќе стопен ????

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Што да се испукам ... што и да напишам ќе ме стават офф топик со 2 Ф ....
Иначе ете испукувам се - ОФФ ТОПИК со 2 ф ме нервира хммм

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
значи секош истата причина за кавга немир секогаш..до кога бе вака аман значи да немож чоек да речи дека има пријател тој збор веќе во 21 век непостој