ОооОо каква плачка сум јас... т.е седам и ми течат солзи, не липам.. само си се тркалаат солзи по лице... тоа е плачење веројатно 
си плачам и кога некој ќе ме налути, и разнежни, и натажи... чувствителна сум (или бев
)
Плачев на поламутура од жал дека се разделувам од соучениците и за класниот, плачев во трета година средно за 8ми март кога и дававме подарок и цвеќе на класната(предобра жена, полна со разбирање нема таква друга), плачев кога некој на некоја свирка ја свиреше и пееше Hero(повеќе пати сум плачела во таков сличен случај), плачев со секое плачење на другарките, плачев на погреб, плачев секогаш кога Реал ми губеше од Барса, плачев кога Икер плачеше на светско кога станаа шампиони... и така уште безброј пати плачка... не ми текнува сега
Не сметам дека сум слаба личност, баш напротив, многу сум цврста.

си плачам и кога некој ќе ме налути, и разнежни, и натажи... чувствителна сум (или бев
)Плачев на поламутура од жал дека се разделувам од соучениците и за класниот, плачев во трета година средно за 8ми март кога и дававме подарок и цвеќе на класната(предобра жена, полна со разбирање нема таква друга), плачев кога некој на некоја свирка ја свиреше и пееше Hero(повеќе пати сум плачела во таков сличен случај), плачев со секое плачење на другарките, плачев на погреб, плачев секогаш кога Реал ми губеше од Барса, плачев кога Икер плачеше на светско кога станаа шампиони... и така уште безброј пати плачка... не ми текнува сега

Не сметам дека сум слаба личност, баш напротив, многу сум цврста.