Дали некогаш сте плачеле во јавност?

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Два пати досега.
Првиот пат на училиште. Не беше толку за тоа што се случи во моментот, колку за се што ми беше собрано во душава.
Вториот пат за Богородица со роднини бевме во едно село каде што го слават празникот. Многу народ имаше, илјадници.
Ми се јавија дека баба ми умрела. Е тогаш не можев да издржам и не ми беше воошто гајле дали некој ме гледа или не...
И би заплакала во јавност уште онолку пати колку што ќе има потреба.
Не ме интересира туѓото мислење и не ми е гајле што ќе речеле тие околу мене се додека јас имам навистина силна причина за да заплачам. Емотивец сум, но не плачам за секакви глупости...

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Не, и никогаш нема.. Башка за мене како машко, одма ќе се протолкува како знак на слабост.:^)

Стефанија

Активен Член
19 февруари 2012
156
233
43
Не ги искажувам емоциите, колку и да ми е тешко у јавност не плачам се воздржувам, затоа што на некој тоа ќе му претставува големо задоволство.. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Не се замарам кој има или кај сум ако ми се плаче, не чуствувам ни страм... едноставно си живеам јас како сакам... е сега имам заплачено во јавност 1 и тоа во 3 година средно, кога проф. сакаше да ме премести во друг клас, бидејќи бројот беше голем... јас кога си рикнав, кога реков не сакам, сакам музичко да учам, а таа ми е и комшика и ми попушти и ми рече ајде за тебе нека е... ама само за тебе :rofl е тогаш кога ми го кажа тоа бев многу многу среќна, еден од најсреќните моменти во мојот живот (inlove)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
сум плачел су мсе раскинувал во плачење . сум се расплакувал од плачејне во јавноста.... ко сум бил мал ...:)

Индискo оревче

Истакнат Член
22 април 2012
74
99
318
30
Еднаш заплакав пошо добив тројка во втора година мислам беше... пошо не ојдов на тренинг за да учам за тестот, и пак го е*ав. Емотивна сум, јебига :D
И еднаш исто ми се деси ко бев излезена, некое врапче си ги испушти фекалиите на мојата коса, а бев дотерана и прерасположена за излегвење... и со плачење си ојдов дома. Среќа навечер беше ништо не се гледаше :D

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Никогаш не ни сум се изнервирал пред други, не можам да си го дозволам тоа.

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
не плачам пред љуѓето многу бидејќи некој би скокале од радост кога би ме виделе повредена и расплакана, а најчесто плачам кога сум сама и кога ми е многу тешко и кога ќе заплачам се чуствувам многу подобро ми олеснува а и се случило и да заплачам за глупости и од нервоза, а и не се страмам од никој признавам јас сум многу емотивна и чуствителна личност сепак јас сум тоа што сум :)

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Не се сеќавам кога последен пат сум заплакала, а да ме гледа некој.
А, имам плачено. И тоа како. На училиште, во средно само еднаш заплакав. Ме испровоцира професорка, се скаравме, дрш не дај, таа не попушта, мене силата ме напушти и заплакав, онака пред сите. Од тогаш се воздржувам пред некој што е „над“ мене, претпоставен. Во основно многу пати. Причините беа безвезни.
Потоа имам плачено на погреб, на психијатар, пред другарки неколку (а притоа забележав доза на потсмев кај нив, бреј кое лицемерие)... итн... не знам уште каде.
Плачка- левел експерт. :place