Дали некогаш сте плачеле во јавност?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас да... :place Сега се потсетив колку голема плачка сум. Плачев во соблекувална кога изгубивме многу битна утакмица кога тренирав кошарка, до душа пола тим плачевме, на тие што ни беше до тимот и до утакмицата, плачев, многу лачев кога се разделив од дечко ми во Америка, плачев на школо кога бев 2ра средно и дечко ми ми кажа да сум се мувала со друг на мојот роденден како би докажале дека јас и он не сме заедно (затоа што идевме тајно:giggle ) и најдобриот другар ме тешеше и не виде професорката по Математика и ме пушти да си одам дома :zelen Уффф мислам дека има уште многу плачки ама ај наредна прилика :rolleyes: Инаку не плачам за се и сешто, да се разбереме... Ова се тие слаби моменти во мојот живот во кои сум плачела на јавно место, инаку обично сама си плачам, по дома и не покаѓувам емоции многу многу, се праам цврста иако понекогаш и не сум :mad:

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
обично не плачам пред луѓето...тоа покажува дека си слаб...
ако ми се деси да заплачам пред некој...после тоа мали се шансите да ме види у негово/нејзино whatever друштво :)

• Ми се допаѓа
Реакции: cece17

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас да... :place Сега се потсетив колку голема плачка сум. Плачев во соблекувална кога изгубивме многу битна утакмица кога тренирав кошарка, до душа пола тим плачевме, на тие што ни беше до тимот и до утакмицата, плачев, многу лачев кога се разделив од дечко ми во Америка, плачев на школо кога бев 2ра средно и дечко ми ми кажа да сум се мувала со друг на мојот роденден како би докажале дека јас и он не сме заедно (затоа што идевме тајно:giggle ) и најдобриот другар ме тешеше и не виде професорката по Математика и ме пушти да си одам дома :zelen Уффф мислам дека има уште многу плачки ама ај наредна прилика :rolleyes: Инаку не плачам за се и сешто, да се разбереме... Ова се тие слаби моменти во мојот живот во кои сум плачела на јавно место, инаку обично сама си плачам, по дома и не покаѓувам емоции многу многу, се праам цврста иако понекогаш и не сум :mad:

Кажи уште. :cool:Ако има....

Иначе никогаш не плачам, било за што...

Provenzano

Староседелец
23 април 2012
14
19
1,003
Сам сам и сам... Глупо ме да ме гледат трети особи как плачам оти може да си помислат дека сум слабак... :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
секогаш сум била јака личност и никогаш не сум плачела ни пред другари/ки а камоли пред други луѓе.
а инаку ми се случи летото лани во дискотека да пуштам солза зошто едноставно ми беше многу тешко зошто замина....

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Не памтам да ми се случило да заплачам у јавност.. Плачала сум пред мојте најблиски, другарките итн.. од некоја си x причина..

Можда ми се насолзиле очите ако видам нешто тажно, као еднаш у Скопје кога одев и бев видела еден бездомник ептен никаков беше и ме погоди ептен тоа :)
Инаку, не сум личност шо сака да ги покажува емоциите, така да некогаш и не може некој да познае колку уствари ја можам depressed да бидам :)

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Па да,ми се случило да заплачам во јавност.Па и не е тоа толку страшно.Човечки е да се исплачеш кога ќе ти дојде.
Многу полошо е да го држиш во себе.
Не мислам дека сум слабак дека сум заплакала така.Се сметам за јако чуствителна личност,па кога станува збор за емоции не мо
е да се бира каде и како со нив.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
2 пати во школо солзи предизвикани од нервоза да не ги убиев тие личности морав да се расплакам
Мн сум емотивна и мн тешко се воздржувам да плачам ама сепак не сакам да ме гледаат како плачам и да ме сметаат за слаба личност