Дали некогаш сте плачеле во јавност?

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
пред 15 години у школо еднаш.и толку.у последно време ни сама пред себе неможам да заплачам у пм

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
нит се срамам, нит ми е гајле, ако ми се плаче си плачам па кој сака нека гледа и нека слуша...
прв пат во основно се расплакав пошто мислев дека ми го украл некој ранецот за да сватиме после 1 саат (кога ја викнаа сестра ми да ме смири и кога ме пуштија да си одам дома) дека сум го заборавила да го земам воопшто тој ден! и после тоа се отвори дизната и за се си плачам до ден денес :D

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
да сум плачела, премногу сум емотивна и колку и да се трудам неможам да ги сокријам емоциите било позитивни или негативни....

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
29
Се утепав од плачење бидејки моја најдобра другарка се отпиша од школо и ми беше премногу жал бидејки нема повеке да и го гледам нејзиното лице и да и го слушам нејзиниот глас.. Ми фали многууу и искрено до сега од кога се отпиша од школово дали трипати ја имам видено а помина веке едно полугодие:(:place

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
Кога не можам да издржам колку и да стискам заби,знам и да заплачам па што биде нека биде :D

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Ретко плачам,ама кога плачам се оставам онака од плачење.Најчесто,нејќам да сум сама (shake) И не ми е срам,зошто да ми е срам? Уффф,ме заболе искрено..Нема некој што нема плачено,без разлика дали е тоа во јавност или не.Зависи,не секогаш ги задржувам емоциите во себе,иако тоа е многу подобро на некој начин:sreken

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Освен на гробишта, на ниедно друго место. Не би му го пружила на никој задоволството да ме гледа пропадната. И било каква емоција да е не ја покажувам секаде и пред секого. И искрено ме нервираат ,,лигуши,, шо се отвараат пред секого.

• Ми се допаѓа
Реакции: Careforwhat