Caci

Роденден
16 април 1993 (Возраст: 31)
Локација
Струмица
Пол
Женско
Професија
Студент

Трофеи

 1. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 2. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 3. 30

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Честитки, вие сте идол!
 4. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.
 5. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 6. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 7. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 8. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 9. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.