Луѓе
Ми се роди бебенце, женско...и пред да пишам име стегнав ентер и ми се напиша Baby Girl и презимето на пример : Baby Girl Petkovski. И ми остана така.. КАКО ДА ГО СМЕНАМ? Барав на нет, на yahoo answers барав, најдов ама не ми е баш јасно како се прави.
Ииииии фала ти препрепрепрепрепрепрепрепрепрепрепрееемногуКога ќе подпорасне (не знам дали веднаш може), ќе го носиш во една од зградите, не знам сега која точно беше, мислам City Hall, има опција Change Name.
А може да ми кажеш кај се наоѓа тој City Hall..кај мене го нема.Кога ќе подпорасне (не знам дали веднаш може), ќе го носиш во една од зградите, не знам сега која точно беше, мислам City Hall, има опција Change Name.
не знам ја немам играно двојката одамна еве ти на англиски објаснувањеА може да ми кажеш кај се наоѓа тој City Hall..кај мене го нема.
Зборувам за The Sims 2 Double Deluxe јас..пошто тоа City Hall обично на 3ката го има...:/
И дали има друг начин.. :/
Знам те напнав ама битно ми е
Кодот е за 3ка, не бива на 2ката :/не знам ја немам играно двојката одамна еве ти на англиски објаснување
go onto the cheat bar and type in "boolprop testingcheatsenabled true", then hold down "shift" and click on your sim. Find the option "spawn" and click it. "select the option "tombstone of L&D" when a gravestone appears click on it and click "rename sim"