The Sims | Црнобело Форум

The Sims

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
Дали знае некој од каде можам да го симнам кодот за симс 2 ?
 

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Уште си играм симс2, тројката немам од кај да ја снимам :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
30
Јас ја играм двојката, денес ја симнав и Pets, порано ги имав сите Expansions и Stuffs, ама ги избришав и си најдов страни за симнување на мебел, фризури и алишта.

Еве ми ја куќата во која играм (happy)
 

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
30
Дај кажи некоја страна од кај симнуваш? :sram
www.simcredibledesigns.com
Од оваа имам се симнато за двојката, по цели комплети се.

http://www.parsimonious.org/
На оваа има и за кецот, пази еднаш по грешка се симнав за кецот и после се чудев оти не функционираат :rofl

http://planetthesims.gamespy.com/View.php?game=8&view=TheSims2Objects.List

http://www.ts2creations.com/dhair.htm

http://www.thesimszone.co.uk/files/index.php?Section=30

http://simwardrobe.com/

http://www.vitasims2.com/sims2.htm

http://new.sims2cri.com/en/downloads.html
http://www.lianasims2.net/fashion.php?ag=A&section=Casual
овде има многу убави алишта, јас сите ги симнав :)

http://www.holysimoly.com/

http://www.modthesims.info/browse.php?f=374&showType=1&gs=1

http://www.milanosims2.com/casual.html

ете дел.. Има уште, гуглај ќе најдеш ;)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: 9gagger, Aaliyah and Angiie

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Везилке, сега јас да те испрашам нешто :D

Ги имав симнато јас овие од http://simwardrobe.com/, ама не ми функционираа. Сигурно нешто не сум направила како што треба. Ќе можеш ли да ми објасниш што правиш откако ќе ги одзипуваш? :eekops:
 

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
30
Везилке, сега јас да те испрашам нешто :D

Ги имав симнато јас овие од http://simwardrobe.com/, ама не ми функционираа. Сигурно нешто не сум направила како што треба. Ќе можеш ли да ми објасниш што правиш откако ќе ги одзипуваш? :eekops:
Секако.
Ги отпакуваш од тоа, и одиш таму каде што ти е инсталирана играта, би требало да ја има во C:\Documents and Settings\-----\My Documents\EA Games\The Sims 2. Ќе отвориш во EA Games и ќе видиш еден куп папки. Тука ќе си креираш нова и ќе ја крстиш Downloads. Во Downloads ги сместуваш отпакуваните работи. Јас обично отварам два табови доле, едната е Downloads каде што ми се симнати работите од страните, а другата е Downloads од папката од играта која сама ја креирав и таму ги сместувам работите, така што ги влечам од едната во другата папка. :) Потоа ја пушташ играта, и кога ќе ти се појави едно големо сино поле стискаш на Enable (има две Enable i Disable) и потоа стискаш на копчето за гасење, затоа што играта мора да се рестартира за да функционираат работите. Значи нема да избереш град, него ќе ја изгасиш. Потоа ја пушташ доколку сакаш да играш и работите ќе си функционираат.
И да напоменам, на секое надополнување во папката Downloads што сама ја креираш потоа кога ќе ја пуштиш играта мораш да ја рестартираш, во спротивно ќе се поремети. Значи само тогаш, кога ќе симнеш и инсталираш нешто ново ја рестартираш, инаку не.
Мислам дека ме сфати, ако не кажи ќе ти дообјаснам. Битно не е толку сложено.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah and Angiie