Другар, ти кога ти рече така требаше да појдеш и да и залепиш една жешка.Кај им даваш пари па уште неблагодарна мамето нејзино.300 денари јас не би му ги дал на брат ми а не на просјачка.Убаво од твоја страна што си помогнал ама си требал да и ги земеш и тие па да почне да ги цени.Сум давал пари,но сега не им давам. Пред една недела ми тропна на врата една жена со бебе во рацете и почна да ми се жали дека детето и болно од некоја си болест па ако сум бил во можност да дадам некој денар.Ми падна жал кога го видов бебето и и дадов 300 денари.Барем да кажеше едно фала ми се сврте и ми вика: Да знаев дека ќе ми дадеш волку пари немаше ни да ти тропам на врата.Кај им помагаш па уште незадоволни, малку пари биле :.
да ти кажам право не се замарам тоа е тоа.Другар, ти кога ти рече така требаше да појдеш и да и залепиш една жешка.Кај им даваш пари па уште неблагодарна мамето нејзино.300 денари јас не би му ги дал на брат ми а не на просјачка.Убаво од твоја страна што си помогнал ама си требал да и ги земеш и тие па да почне да ги цени.