Ахам и јас сум бил во Арабеска и знам дека е навистина луксузно и отмено и башка пријатно бешеArabeska..mnogu prijatno mesto i trend....normalno za kafe shema![]()
Магор нели беше кај што има книги кафичовДефинитивно Аја Лезет и Магор ми се онака најопуштени и најпријатни.![]()
И двете.Излагам да се релаксирам,ама ако има книги таму што сум јас крива.Магор нели беше кај што има книги кафичов
Ти излагаш да се релаксираш во кафич или во библиотека идеш![]()
Битно прават убаво кафе што е со прифатлива ценаМагор нели беше кај што има книги кафичов
Ти излагаш да се релаксираш во кафич или во библиотека идеш![]()
Има и добри книги.Битно прават убаво кафе што е со прифатлива ценаА и нема лоша музика.
Не бе брат зезанцијата е дека си кажуваме книги со редхет и коа видов кај излага ми дојде као цел ден седи дома и читка и и се јавува дечко и,АЈДЕ ДОСТА ПРЕД КНИГИ АЈ НА КАФЕ и излагат и пак у кафич да читаБитно прават убаво кафе што е со прифатлива ценаА и нема лоша музика.
Кога искачам со дечко,нормално дека не читам.Не бе брат зезанцијата е дека си кажуваме книги со редхет и коа видов кај излага ми дојде као цел ден седи дома и читка и и се јавува дечко и,АЈДЕ ДОСТА ПРЕД КНИГИ АЈ НА КАФЕ и излагат и пак у кафич да чита![]()