Ахам и јас сум бил во Арабеска и знам дека е навистина луксузно и отмено и башка пријатно бешеArabeska..mnogu prijatno mesto i trend....normalno za kafe shema
Магор нели беше кај што има книги кафичовДефинитивно Аја Лезет и Магор ми се онака најопуштени и најпријатни.
И двете.Излагам да се релаксирам,ама ако има книги таму што сум јас крива.Магор нели беше кај што има книги кафичов
Ти излагаш да се релаксираш во кафич или во библиотека идеш
Битно прават убаво кафе што е со прифатлива цена А и нема лоша музика.Магор нели беше кај што има книги кафичов
Ти излагаш да се релаксираш во кафич или во библиотека идеш
Има и добри книги.Битно прават убаво кафе што е со прифатлива цена А и нема лоша музика.
Не бе брат зезанцијата е дека си кажуваме книги со редхет и коа видов кај излага ми дојде као цел ден седи дома и читка и и се јавува дечко и,АЈДЕ ДОСТА ПРЕД КНИГИ АЈ НА КАФЕ и излагат и пак у кафич да читаБитно прават убаво кафе што е со прифатлива цена А и нема лоша музика.
Кога искачам со дечко,нормално дека не читам.Не бе брат зезанцијата е дека си кажуваме книги со редхет и коа видов кај излага ми дојде као цел ден седи дома и читка и и се јавува дечко и,АЈДЕ ДОСТА ПРЕД КНИГИ АЈ НА КАФЕ и излагат и пак у кафич да чита