Зарем постои некој што ќе застане да те тетовира за 400? И 1000 се премалку, да не зборуваме пак за некои смешни суми?Па тоа е некој ако не знае убаво да ја нацрта може и за 400ден. да ја прави, а тој што знае дека ке ја направи топ сигурно ке земе поскапо
Има секакви, ја имам тетовирано за без париЗарем постои некој што ќе застане да те тетовира за 400? И 1000 се премалку, да не зборуваме пак за некои смешни суми?
Во ред Гонзо и јас тетовирам, исто така имам тетовирано за без пари, но кога веќе наплатуваш наплатиси го трудот како што доликува. Ја знам тежината на тетовирањето и не би тетовирал некого за овие смешни суми, подобро не би му наплатил.Има секакви, ја имам тетовирано за без пари
У Штип минимална цена е таа 400 ден.Зарем постои некој што ќе застане да те тетовира за 400? И 1000 се премалку, да не зборуваме пак за некои смешни суми?
Јасно ми е се тоа братко, не е баш лесно да направиш тетоважа, концентрација треба и доста е заморно, ама за тие смешни суми па и не верувам дека можеш да очекуваш добра тетоважаВо ред Гонзо и јас тетовирам, исто така имам тетовирано за без пари, но кога веќе наплатуваш наплатиси го трудот како што доликува. Ја знам тежината на тетовирањето и не би тетовирал некого за овие смешни суми, подобро не би му наплатил.
Btw за една тетоважа, потрошен материјал- игла, ако има боење уште една игла бидејќи не се исти, мрсна хартија, индиго, стенсил, боја. Не е скап материјалот но набавката ја правам од Ибеј така да има чекање.
Пред тоа имаш подготовка на тетоважата , односно нанесување на контурата со стенсил ја прецртуваш, мора да бидеш сконцентриран, и да имаш стабилна рака. На некој влакнест треба и да го избричиш или депилираш
Не се класифицирам како професионалец јас сум аматер и тоа не е моја професија, начинот на кој заработувам е сосема различен, ова е нешто како хоби.
Исто како тебе и јас имам тетоважи за без пари.
Ги жалам, воопшто не си го ценат трудот.У Штип минимална цена е таа 400 ден.