Тетоважа

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683


Еве ви една идеја :rofl
што се нема да направат девојките за момчињата да им ги запамтат имињата...јебига......тетоваживе се за различни пози :)

не би ти препорачал...асоцира на нешто сосема петнаесетто :)
 
  • Like
Реакции: Gemini

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Обожавам тетоважа но мала ситна со огромно порака за мене.Имав еден трајбол но не беше траен со к'на.И баш си го сакав.Планирам да правам трајна но се уште немам одлучено што ќе биде тоа.
 

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
887
1,090
1,093
Скопје
што се нема да направат девојките за момчињата да им ги запамтат имињата...јебига......тетоваживе се за различни пози :)


не би ти препорачал...асоцира на нешто сосема петнаесетто :)
Смотани девојки :D
 
  • Like
Реакции: 048

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,757
1,673
На сигурно
Еве уште некој предлог од мене за љубителите на тетоважите

:rolleyes:

:rolleyes:

арно не ја згрешила насоката змијава :rolleyes:


 
  • Like
Реакции: Scars

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
Сакам мали тетоважи и да имаат значење, чекам да дојди есен и да го ставам зборот Imagine на дланката :)

 
  • Like
Реакции: Oleri and melpomena