Порано на форумов имаше ликови ( некои се сеуште присутни) кои апсолутно се заслужни за позитивната мисла што ја имам за ова место.
- Се сеќавам кога со Гонзо правевме бизнис план- да отвориме менувачница за семена течност, бидејќи немавме капитал за банка.
- Се сеќавам кога со
Mila Kunis зборувавме на тема: уште 2 менструаци и нова година, или уште 70 дркања и крај на светот, како беше тоа 21.12.2012
- Се сеќавам кога со
parvati раповавме на темата за рими, и кога
lady_blue ни ги бришеше мислењата.
:
- Се сеќавам кога сакав да ја земам бегалка
Electra од Дебриште ли се викаше тоа кај бањите - колку ме лажеше тоа жениште а јас пак сиромав се и верував.
- Се сеќавам со
TheCat ,
melpomena ,
JaMi ,
ScoobyDoo ,
Luckky Aristokrat и многу други игравме табланет на менување аватар...леле леле
- Се сеќавам и на форумската свадба на
foREVer и
Frank ( чинам 048 беше во тоа време )...е колку само романтично, па како сум плачел, черешна се од корен корнеше....
- Со
Sarah кога постиравме во хит на денот по 5 пати на ден...темата изгледаше како хит на часот.
- Кога стегнав следи ја
Kitty , а следев само 2ца мрднати од форумов и ниту една девојка...па дури и од харемот- задоволството е мое кити.
- Се присетувам и на психоанализите што ги пишувавме, форумскиот речник, и 24 часовната активност со 10тици известувања во минута во дискотеката Харем, и многу други убави моменти...
Мислам во тоа време форумот го доживував како заедница/ биг фемили со многу хумор и љубов помеѓу форумџиите, а сега како секој друг форум- онака обично за тепање време и досада.