Ништо посебно, ретко кој е расположен да трпи хистерични испади и често одлучува да подлаже за да ги избегне.
Значи нема апсолутно никаков проблем кој произлегол од пафкањето, освен изнуденото ветување за кое се сомневаш дека го прекршил.
Освен ако не е од богата фамилија, и тоа синче на транзициски олигарх левел (со оглед на возраста не верувам дека заработува доволно пари за кока) изјавите за наводно користење кока се само фалбаџиство.
Не се исушува човек ниту од трева ниту од наводна кока. Од хорс да. Но јавањето коњ не може да се сокрие така да ништо и од тоа. Можеби се работи за болест, има иљада болести кои предизвикуваат губење тежина.
Ако сметаш дека не можеш да егзистираш со некој лик само затоа што повремено користи трева, раскини му, не го мачи човекот за баналност, утре ќе дојдат сериозни предизвици во животот and there will be italian stratigic retreat at hand.
Титова пионерка ? Челична крила наше армије...
И шо со тестот? Има лимит до кога уназад пафнал за да тоа биде покажано на тест а и не значи ништо за во иднина.
Изведување на прав пат По што заклучи дека е на крив пат? Тоа е таа женска игра на Его буст, `jake go napraam covek`...
П.С.
Наша омладина у раљама наркоманије.
Браво погоди , растев во тоа време....
Прав или крив пат секој според своите убедувања и гледања. Дрога како стил на живеење не ми е многу јасен за мене...
Во секој случај благодарам што ме потсети на младоста...