Или фабричка грешка, што неретко се случува затоа што претежно се` што доаѓа тука е Made in PRCТоа се две работи
софтер или
проблем со батерија како и да се мора да се провери
значи неможе со сигурност да се каже се додека не се провери телефонот
Или фабричка грешка, што неретко се случува затоа што претежно се` што доаѓа тука е Made in PRCТоа се две работи
софтер или
проблем со батерија како и да се мора да се провери
значи неможе со сигурност да се каже се додека не се провери телефонот
Да многу зависи и серијата на телефоните....сепак да бидеме фер нема некој квалитет кога е за наш пазар...жално но вистинитоИли фабричка грешка, што неретко се случува затоа што претежно се` што доаѓа тука е Made in PRC

е сега, телефонот си звони се слуса тон може да те бараат и се останато, значи се останато си функционира како што треба само што на дисплејот не покажува ништо (не реагира воопшто). Па некој од сервисериве на форумов што се разбираат повеќе
ако сака да ми каже дали има шанса да има и нешто друго зезнато или само дисплејот ќе е?? ФАЛАИнсталирај ја апликацијава.Sony xperia miro цел телефон го свртев и никако неможам да најдам како да испратам песна по bluetooth ?
Ха Ха Ха. Ова не е подфорум за хумор. Пријавено мислење. Ако не можеш да помогнеш, не одмагај.Епа пробај да го свртес обратно и мозе ке проработи ххахахахаахаха![]()
Подеси си конфигурација тукаЗдраво, ако може малце помош имам iPhone 4S мобилен телефон но неможам да користам 3G интернет од VIP на него.Дали треба да се намести нешто за да можам да користам интернет?

Здраво...Имам sony ericsson xperia x8 и тој има android 2.1 . Моето прашање е зошто неможам ништо да инсталирам на него, ми вели дека немам меморија во телефонот, а апликациите од телефонот незнам да ги префрлам на мемориска, помош?
си пробал со ова?Здраво...Имам sony ericsson xperia x8 и тој има android 2.1 . Моето прашање е зошто неможам ништо да инсталирам на него, ми вели дека немам меморија во телефонот, а апликациите од телефонот незнам да ги префрлам на мемориска, помош?