Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Секој член на свој начин има придонесено за овој форум да биде позабавен ... Може за мене нај форумџија е parvati :igra , за некој друг The_Mayor (muscle) ili Dr.Gonzo (bandit) ... Saladin секогаш сум обожавал да го читам (handshake) , исто така и Electra која си има свој стил на изразување :eek: ... Ни една тема без реплика од melpomena не е интересна (shake) , тука е и slb_bobo со неговите контра мислења на секое мислење (y) , да не ги заборавам и прекрасните девојки кој секогаш знаат да не расположат со некој љубовен цитат, добра музика или интересен виц ... JaMi (inlove) Luckky LoveDealer street_chic WomanInRed Aaliyah Selene Ана-Каренина Kitty Rosana ... имаме и девојки кој имаат повеќе познавање во фудбалот од многу машки - foREVer МериСелест и Марија :showoff

продолжува ...
(не смеело да се тагнат повеќе од 20 члена во еден пост - жити мајка :D )
Ај за да ти бидат по интересни постовиве да замешам прсти и јас :D
ова ти се постови за во темата впечатоци за членови а не за овде :mstickle
http://forum.crnobelo.com/threads/Впечатоци-од-членови.3816/page-2#post-174653
Но сепак ти е заслужено пакетчето што го доби од Sarah :showoff

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa, slb_bobo and Selma

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Ај за да ти бидат по интересни постовиве да замешам прсти и јас :D
ова ти се постови за во темата впечатоци за членови а не за овде :mstickle
http://forum.crnobelo.com/threads/Впечатоци-од-членови.3816/page-2#post-174653
Но сепак ти е заслужено пакетчето што го доби од Sarah :showoff

ова е од тебе напишано на оваа тема :sreken

темава е во играчница,овде ке се навежбаме а ако толку мислите дека треба сериозно да има ваква тема,вие од администрација треба да ја поставите и искреирате со убаво напишани правила,па дури и секој кој сака да гласа да напише свое образложение зошто токму за тој член гласал,и учеството во темата да е само еднашка за да нема офф топици.

Ти даде предлог, секој кој ке гласа, да образложи зошто гласал за тој член ... Јас само го напишав тоа што ти го замисли,да видам колку држи вода тоа што го предложи ... и сега викаш тоа е за во друга тема :eek :D
сама се демантираш со ова, не мене (think)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ова е од тебе напишано на оваа тема :sreken

Ти даде предлог, секој кој ке гласа, да образложи зошто гласал за тој член ... Јас само го напишав тоа што ти го замисли,да видам колку држи вода тоа што го предложи ... и сега викаш тоа е за во друга тема :eek :D
сама се демантираш со ова, не мене (think)
Јас дадов предлог за ако се отвори официјално гласање од страна на администрација,а не конкретно за темава што е отворена во играчница ;)
Но ако,кој како си сватил така :svirka