Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Темата е заради забава и дружење if u know what i mean шо само го тупите |-( Legioner изгледа си ја згрешил темата и кога веќе ги имаш тие 30 години секако дека нема ова да ти биде интересно имаш горе X во десниот ќош.Пријатно

знаеш на што ми личи темава Лепа :rofl
ajmo drugari taratatira
:kafe

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Секој член на свој начин има придонесено за овој форум да биде позабавен ... Може за мене нај форумџија е parvati :igra , за некој друг The_Mayor (muscle) ili Dr.Gonzo (bandit) ... Saladin секогаш сум обожавал да го читам (handshake) , исто така и Electra која си има свој стил на изразување :eek: ... Ни една тема без реплика од melpomena не е интересна (shake) , тука е и slb_bobo со неговите контра мислења на секое мислење (y) , да не ги заборавам и прекрасните девојки кој секогаш знаат да не расположат со некој љубовен цитат, добра музика или интересен виц ... JaMi (inlove) Luckky LoveDealer street_chic WomanInRed Aaliyah Selene Ана-Каренина Kitty Rosana ... имаме и девојки кој имаат повеќе познавање во фудбалот од многу машки - foREVer МериСелест и Марија :showoff

продолжува ...
(не смеело да се тагнат повеќе од 20 члена во еден пост - жити мајка :D )

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
тоа што требаше да продолжи ...

Не смеам да ги заборавам старата гарда членови на овој форум, кој се дел од развивањето на дискусиите и форумот Nighty Ночной охотник Succubus Lady* Knife |o$y(|-|0$0(|@l cakar_ulav redhead Bum-Bum emzzy тука ни е иницијаторот за собиранките Trouble , поновите членови со нивното активно дружење на форумов МиГ 21 Lena Lepaa Весна1992 AnaMi elizabetta во оваа листа ке ја ставам и мадам alba (и ако е зачленета од почетокот, дури сега се активираше :) )
кај модераторите ми се допаѓа тоа што секој си е различен и со свој став - сите заслужувате пакетче за нова година :giggle
сепак мора да ја напоменам Sarah како пример за понатамошно однесување на модераторите !!! (handshake)

За мене секој член на свој начин е победник во оваа конкуренција, без разлика дали со некого сум имал дебата со расправи и навреди , дали некој секогаш бил спротивен на моите мислења или ме подржувал ...
Секој член си заслужува посебен респект за тоа што е (muscle)

се извинувам на тие што ги заборавив - ама толку ми сече :D

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas

Не смеам да ги заборавам старата гарда членови на овој форум, кој се дел од развивањето на дискусиите и форумот Nighty Ночной охотник Succubus Lady* Knife |o$y(|-|0$0(|@l cakar_ulav redhead Bum-Bum emzzy тука ни е иницијаторот за собиранките Trouble , поновите членови со нивното активно дружење на форумов МиГ 21 Lena Lepaa Весна1992 AnaMi во оваа листа ке ја ставам и мадам alba (и ако е зачленета од почетокот, дури сега се активираше :)
кај модераторите ми се допаѓа тоа што секој си е различен и со свој став - сите заслужувате пакетче за нова година :giggle
сепак мора да ја напоменам Sarah како пример за понатамошно однесување на модератотите !!! (handshake)

За мене секој член на свој начин е победник во оваа конкуренција, без разлика дали со некого сум имал дебата со расправи и навреди , дали некој секогаш бил спротивен на моите мислења или ме подржувал ...

Фанот за претседатееееел :igra

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183

Не смеам да ги заборавам старата гарда членови на овој форум, кој се дел од развивањето на дискусиите и форумот Nighty Ночной охотник Succubus Lady* Knife |o$y(|-|0$0(|@l cakar_ulav redhead Bum-Bum emzzy тука ни е иницијаторот за собиранките Trouble , поновите членови со нивното активно дружење на форумов МиГ 21 Lena Lepaa Весна1992 AnaMi elizabetta во оваа листа ке ја ставам и мадам alba (и ако е зачленета од почетокот, дури сега се активираше :)
сепак мора да ја напоменам Sarah како пример за понатамошно однесување на модераторите !!! (handshake)

Па и да ти кажам заслужувам пакетче (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and 4FUN

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.

Не смеам да ги заборавам старата гарда членови на овој форум, кој се дел од развивањето на дискусиите и форумот Nighty Ночной охотник Succubus Lady* Knife |o$y(|-|0$0(|@l cakar_ulav redhead Bum-Bum emzzy тука ни е иницијаторот за собиранките Trouble , поновите членови со нивното активно дружење на форумов МиГ 21 Lena Lepaa Весна1992 AnaMi elizabetta во оваа листа ке ја ставам и мадам alba (и ако е зачленета од почетокот, дури сега се активираше :) )

Ооо, фала фала.. Ако ја у последно време не сум толку активна, ама сепак.. ФАЛА! :) (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN