Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ам ти кажа бе Јами Рушениот, види прв има напишано дека гласот негов оди за сите...е веќе веќе.
ај немат врска, еве ти еден точак за новагодина, ама да го возиш 4фан на рачки.
Mmm-kadi-velosipedi-3.jpg
штета нема седиште да го возам од позади :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Еве сара тебе ти го поклонувам парвати....со јавање го донесов
smijesa-funy-pozadina-magarac-donky.jpg
:rolleyes:
аууу убаво убаво само си згрешил малку, како што гледам тој тебе те јавал. неубо, неубо..
инаку фала немораше, ќе си го земам сама или сам ќе си дојде(што мора тебе да те јава кога може такси да плати) ;)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ај да си се изјаснам убаво пошто не ме држи место :giggle. Земам во предвид дека темава е во играчница и се извинувам ако навредам некој.

Според мене вакава тема треба да отвори администарот на форумот, како второ нема никакви критериуми, секој член треба да номинира некој, а потоа да го даде својот глас за некои од номинираните. Ајде да речеме ќе се отоври ваква тема, прво секој да номинира барем па еден член, а највеќе 3ца, потоа да да се изберат 10 или 15 со највеќе гласови и од нив да се избере форумџија, сепак тоа номинирање да има критериуми.

Колку што успеав да прочитам сите се бунат околу номинирањето значи нешто не е во ред (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Saladin

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Темата е заради забава и дружење if u know what i mean шо само го тупите |-( Legioner изгледа си ја згрешил темата и кога веќе ги имаш тие 30 години секако дека нема ова да ти биде интересно имаш горе X во десниот ќош.Пријатно

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena