Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Јас дадов предлог за ако се отвори официјално гласање од страна на администрација,а не конкретно за темава што е отворена во играчница ;)
Но ако,кој како си сватил така :svirka

јас ке ти давам факти, ти ке си го извртуваш муабетот во круг ... едноставно со вакви муабети не си дорасната за дебата со мене (muscle)

ако најдеш некоја тема каде што мислиш дека ке можеш да дебатираш со мене, без да се вртиш во круг ... тагни ме !:nerd
на оваа тема се си е кажано од твоја страна, не мислам и јас да се вртам со тебе во круг :wavespin

(wave)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
јас ке ти давам факти, ти ке си го извртуваш муабетот во круг ... едноставно со вакви муабети не си дорасната за дебата со мене (muscle)

ако најдеш некоја тема каде што мислиш дека ке можеш да дебатираш со мене, без да се вртиш во круг ... тагни ме !:nerd
на оваа тема се си е кажано од твоја страна, не мислам и јас да се вртам со тебе во круг :wavespin

(wave)
Немам ништо против да го гледаш кругот и таму кај што воопшто не постои. :)
Очекував одговор со покажување бицепси и трицепси :D ..тука ке застанам оти ми е страв од твоите понатамошни навреди :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and slb_bobo

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја га даам мој глас иако не се слуша кд збори у себе у овија каасни саати. за
трабл, мајор, саладин и толко : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Форумџија за 2012 година е Парвати (bravo) @parvati Со освоени 32 гласа.Честитки!

Apple-Cake-Pomegranate-Glaze-49.jpg

wine.jpg

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ииии ја до ск рока вино јако : ) тмн си е овај чаша за афтер : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa