Кој член?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ај за оваа година да напоменам оние кои ми стапнаа на жуљ овај де на око.

За најдобар модератор ги ставам Knife, Sarah и lady_blue (се надевам ти си меѓу оние кои експедитивно си ја извршуваат работата).
За најстабилен во ставови ги ставам foREVer, Марија, True_Blood порано,Aristokrat Mardy Bum slb_bobo.
За најприземен redhead, DarkPassenger, Реми, Farfalla
За најфраер туу ги има многу: The_Mayor, Electra, alba ~Скарлетка~ , Ночной охотник, Solstice
За најиксрен slb_bobo (сине, понекад и самоуништувачки превише), Сајкосошл (дај бе хинт за тагирање, цркнав), redhead, Aristokrat parvati МериСелест, Oleri, Kitty
За најкреативен дефинитивно сите што пишуваат во креативно катче, што отвараат теми кои поттикнуваат квалитетна дискусија. (Ана-Каренина, МериСелест, Jackal, H, malo Мортидо kones .... Има уште неколку сигурно.

Ај сеа да земам малку воздух

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
За најдиректен без сомнение melpomena
За најпровокатори alba, Melpomena и slb_bobo
За најзаљубен пар/член Марија (детеее, ќе се уништиш вака... не иде), Сајкосоциал (и ти такоѓе), JaMi и 4FUN,
За најоткачени Trouble, brazilian girl, parvati
Најмистериозен sweetgirl. Alba babe, ти спаѓаш тука само затоа што те читам ептен често а никако да не можам да сконтам која си онаму:D
Најфини Luckky, Sarah, JaMi, Coelho, redhead... Ma цела финска со езерана.
Најуникатен: Нездраф. Пошо сите куманофци копираја га њега. Succubus.
Член со најдобра смисла за хумор The_Mayor, Ночной охотник (ој нонен), cakar_ulav, Electra (коа пишуе у СДК со ваков дијалекат)
Најтупаџија Весна1992
Форумџии што највише фалат на форумот UnFleur, She, ZmajChe, Реми (Иако чат пат се логира), ScoobyDoo, Praetorian, lady_blue (да пишеш бар едно постче)

Зимам пак воздух

Форумџија во најнегативна конотација: melpо.. ма нееее, ок е она. Најнегативни дефинитивно троловите кои се зачленуваат тука да уништуваат теми со дебилни постови, да отвараат уште подебилни теми, или демек теми кои поттикнуваат изложување на интима и пецкања со дебилни прашања, членови кои демек глумат неискусни, а всушнпст позади тоа стои некој јак мадерфакер кој као копиљ бил тешка мета на заебанции па сеа се свети.
Форумџија во најпозитивна смисла за оваа година DarkPassenger, Sarah Марија parvati како и оние кои креираат теми кои поттикнуваат плодна дискусија.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
За најдиректен без сомнение melpomena
За најпровокатори alba, Melpomena и slb_bobo
За најзаљубен пар/член Марија (детеее, ќе се уништиш вака... не иде), Сајкосоциал (и ти такоѓе), JaMi и 4FUN,
За најоткачени Trouble, brazilian girl, parvati
Најмистериозен sweetgirl. Alba babe, ти спаѓаш тука само затоа што те читам ептен често а никако да не можам да сконтам која си онаму:D
Најфини Luckky, Sarah, JaMi, Coelho, redhead... Ma цела финска со езерана.
Најуникатен: Нездраф. Пошо сите куманофци копираја га њега. Succubus.
Член со најдобра смисла за хумор The_Mayor, Ночной охотник (ој нонен), cakar_ulav, Electra (коа пишуе у СДК со ваков дијалекат)
Најтупаџија Весна1992
Форумџии што највише фалат на форумот UnFleur, She, ZmajChe, Реми (Иако чат пат се логира), ScoobyDoo, Praetorian, lady_blue (да пишеш бар едно постче)

Зимам пак воздух

Форумџија во најнегативна конотација: melpо.. ма нееее, ок е она. Најнегативни дефинитивно троловите кои се зачленуваат тука да уништуваат теми со дебилни постови, да отвараат уште подебилни теми, или демек теми кои поттикнуваат изложување на интима и пецкања со дебилни прашања, членови кои демек глумат неискусни, а всушнпст позади тоа стои некој јак мадерфакер кој као копиљ бил тешка мета на заебанции па сеа се свети.
Форумџија во најпозитивна смисла за оваа година DarkPassenger, Sarah Марија parvati како и оние кои креираат теми кои поттикнуваат плодна дискусија.

Не сум толку заљубена како што изгледа. Почнав да пишувам и од навика, онака да си пишам што му истекне на мозоков : )
seriosly :D
Навика да се чувствуваш исто секој ден еднаква на навиката да јадам секој ден :Р

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај за оваа година да напоменам оние кои ми стапнаа на жуљ овај де на око.

За најдобар модератор ги ставам Knife, Sarah и lady_blue (се надевам ти си меѓу оние кои експедитивно си ја извршуваат работата).
За најстабилен во ставови ги ставам foREVer, Марија, True_Blood порано,Aristokrat Mardy Bum slb_bobo.
За најприземен redhead, DarkPassenger, Реми, Farfalla
За најфраер туу ги има многу: The_Mayor, Electra, alba ~Скарлетка~ , Ночной охотник, Solstice
За најиксрен slb_bobo (сине, понекад и самоуништувачки превише), Сајкосошл (дај бе хинт за тагирање, цркнав), redhead, Aristokrat parvati МериСелест, Oleri, Kitty
За најкреативен дефинитивно сите што пишуваат во креативно катче, што отвараат теми кои поттикнуваат квалитетна дискусија. (Ана-Каренина, МериСелест, Jackal, H, malo Мортидо kones .... Има уште неколку сигурно.

Ај сеа да земам малку воздух
Фала друже за номинацијата, ама не сум модератор може 2, 3 месеци веќе. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Најдобар мод/админ: Sarah , lady_blue ( иако ич ја нема во последно време)
Најлош мод/админ: сите се испооткажаа така да никој засега
Најинтелигентен форумџија: Saladin True_Blood , lady_blue
Најавторитетен форумџија: True_Blood , Sarah , lady_blue
Најдуховит: parvati
Најсериозен:
Најтупаџија:slb_bobo
Најпровокатор: melpomena , slb_bobo
Најспамер: ~ Скарлетка ~
Најдудлач:
Најкреативен: DarkPassenger , Sarah
Најстабилен во ставови: Saladin , Electra , malo
Најфраер: светото тројство parvati ,The_Mayor , Dr.Gonzo
Најлажго:
Најискрен:Saladin , malo , True_Blood
Најмистериозен:
Најшармантен:
Најзаљубен: JaMi и 4FUN
Најнегативен:slb_bobo
Најпозитивен:parvati , Trouble
Најг`золижач: ги има многу ама ај .......
Најприземен (објективен): True_Blood , Aristokrat , Saladin , malo , Lena , Реми
Најзабеган:
Најдрзок:
Најдиректен: True_Blood , Electra
Најфин: Sarah , Saladin , JaMi ,
Најдосаден:

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Saladin бејб зш ја провокатор а па и најфраер и знаеш дека ме мрзи да го прелистувам форумот па дај ми плодна дискусија без глупи упаѓања а со уште поглуп сарказам употребен каде модератотите не упаѓаат со она главното ај не се карајте тука сите сме за забава и не сум иста таму и тука (ама тоа не е важно ке идеме некој ден кај Љуц да се видиме како човеци );)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Saladin бејб зш ја провокатор а па и најфраер и знаеш дека ме мрзи да го прелистувам форумот па дај ми плодна дискусија без глупи упаѓања а со уште поглуп сарказам употребен каде модератотите не упаѓаат со она главното ај не се карајте тука сите сме за забава и не сум иста таму и тука (ама тоа не е важно ке идеме некој ден кај Љуц да се видиме како човеци );)
Е па не значи тоа одма оп у негативна конотација. Знаеш и Добро Познат е провокатор ама топ си е човекот. И сарказам тешко ми иде, понекад го хејтам из дна душе, но некад го практикувам :)))

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Е па не значи тоа одма оп у негативна конотација. Знаеш и Добро Познат е провокатор ама топ си е човекот. И сарказам тешко ми иде, понекад го хејтам из дна душе, но некад го практикувам :)))
не реков јас дека е негативно таман посао :zelen

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Едно заблагодарување до Saladin за номинацијата (а воедно и победата, да бидеме искрени сега). Пред да дојдат солзите сакам само да им се заблагодарам на мајка ми и татко ми, на моите пријатели и на сите тие кои влијаеа на номинацијата т.е Саладин. Бидејќи очигледно другите номинираат на другарска база со мамење и потплатување.

Ја прифаќам оваа награда во име на сите фини луѓе:

fjiCn.png

Ај бе не бидете скржави со номинациите, види ги.