Кој член?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Не знам колку ќе биде интересна темава, бидејќи не се многу знаеме сеуште. Треба да одговорите на прашањат кои ве асоцираат на некој член.

Кој е најшегаџија?
Кој е најмузичар?
Кој е најфин?
Кој е најприземјен?
Кој е најкреативен?
Кој е најмуабетчија?
Кој е најдобар модератор?

Одговорете на овие прашања со некој член и слободно додате други.
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Кој е најшегаџија? parvati
Кој е најмузичар? Aristokrat
Кој е најфин? Marrie
Кој е најприземјен? Saladin
Кој е најкреативен? Реми, lady blue Nighty знам еден треба но не можам, а да не ги пишам.
Кој е најмуабетчија? 048 и Knife
Кој е најдобар модератор? сите ми се океј :D
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Aко не ви текнува нешто, додадете нешто друго. Не мора да се држите по тие јас што ги имам пишано.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,333
1,153
[quote="Sarah, post: 48510, member: 209"Кој е најмузичар? Aristokrat
[/quote]
Интересно ме доживеа,штета што не знам еден акорд на гитара да отсвирам:D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Selma

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,424
9,133
1,683
Кушкундалево
Интересно ме доживеа,штета што не знам еден акорд на гитара да отсвирам:D
не мора да се знае да се свире инструмент за да се биде музичар. Добар музичар е оној кој може да ја разбере музиката која ја слуша.


Најманијак Dee Dee